Halványkék falak és mennyezet a hálószobában
Falak festése a Ragyogó Égbolt árnyalattal, amely a 2022-es év színe a Duluxtól

Üdítsd fel otthonodat a Dulux 2022-es év színével

Könnyed és légies, a Ragyogó Égbolt a 2022-es év színe a Duluxtól, amely bármelyik otthonba frissességet visz. Ismerd meg, hogyan választjuk ki az év színét, és hogyan kombinálhatjuk azt a trendeknek megfelelő árnyalatokkal.

Az év színének kiválasztásához egy nemzetközi dizájnerszakértőkből álló csapattól kérünk segítséget, akik segítenek meghatározni az uralkodó hangulatot, illetve megosztják velünk, hogy szerintük melyek azok a dolgok, amelyek befolyásolják az életvitelünket. Az idei évben a közös munka a digitális térbe helyeződött át, ahol színszakértőkből álló csapatunk választása egy olyan színre esett, amely tükrözi ezeket az érzéseket – egy olyan árnyalatra, amely tökéletes lesz otthonaink számára a következő években. 

Az elmúlt 18 hónapban mindannyiunk élete a feje tetejére állt, de ez idő alatt lehetőségünk nyílt átgondolni az életmódunkat, illetve átértékelni mindazt, ami igazán fontos. Trendelőrejelzésünkben szó volt arról, hogyan alakult át az otthon szerepe; hogy mennyire nélkülözhetetlen a természet az életünkben; hogy a kreativitás és a művészet hogyan nyújtott megnyugvást és inspirációt a lezárások során; és hogy mennyire sokat jelentenek számunkra az új ötletek és vélemények, miközben megpróbáljuk jobbá tenni a világot. 

Az együttgondolkodás eredeménye a Dulux Év Színe 2022 tematikáját adó „friss fuvallat” jelige, és eljutottunk magához az árnyalathoz, amely mindazt magában foglalja, amelyre szükségünk lesz otthonainkban 2022-ben. A Ragyogó Égbolt egy világos és légies kék árnyalat; ez az élénk és optimista szín igazán jót tesz a léleknek. Ezenfelül ez az árnyalat képes felüdíteni és új életre kelteni otthonodat. Négy könnyen használható színpalettát is létrehoztunk, amelyekkel bármikor könnyedén felfrissítheted életteredet.

1. A Dulux Év Színe 2022 a Műhely színekkel kombinálva olyan élettel teli helyet teremt, amely egyaránt alkalmas a mindennapi életre, a munkára, a kikapcsolódásra és még sok minden másra.

Egyterű szoba rózsaszín, kék és sárga színben

Ha egy lakótérnek pillanatok alatt kell átváltoznia otthonból irodává vagy akár osztályteremmé, akkor rugalmas és minden igénynek megfelelő helyre van szükségünk. A Ragyogó Égbolt árnyalat a sokszínű Műhely paletta könnyed, jókedvre hangoló tónusaival kombinálva inspiráló hátteret teremt minden tevékenységhez.

Ide kattintva ötleteket és inspirációt találhatsz a Műhely színek használatához. 

2. Hozd be a természet pozitív energiáit az étkezőbe az Üvegház paletta friss zöldjeivel és kékjeivel

Kék és zöld étkező mindkét oldalán ablakokkal

Ha az Üvegház paletta világos, természetes tónusait a 2022-es év színével, a Ragyogó Égbolt árnyalattal kombinálod, könnyen behozhatod a természet frissességét a lakásba. Vidéken ezek a színek tökéletesen passzolnak a környezethez; a városban pedig segíthetnek abban, hogy kapcsolatban érezzük magunkat a természettel. 

Ide kattintva ötleteket és inspirációt találhatsz az Üvegház színek használatához. 

3. Kombináld a Műterem paletta lágy, légies tónusait a 2022-es év színével, a Ragyogó Égbolt árnyalattal, és teremts nyugtató hatású életteret, amely garantáltan jót tesz a léleknek

Íróasztal, székek és szövetek ellensúlyozzák a semleges színű, csíkos falat

Mindannyiunknak szükségünk van egy kis kuckóra, ahol feltöltődhetünk és inspirációt meríthetünk; egy zugra, ahol kipihenhetjük a nap fáradalmát. A Műterem színek otthonos, megnyugtató hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek, a falra festett csíkokkal pedig akár drámai fókuszpontot is létrehozhatsz. 

Ide kattintva találhatsz ötleteket és inspirációt a Műterem színek használatához. 

Színek:

Ragyogó Égbolt 14BB 55/113
30BB 45/049
50RR 32/029

4. Kísérletezz bátran a Szalon színekkel, és alkoss egy friss és nyitott teret, amely derűsen fogadja a vendégeket.

Kék hálószoba barna és fehér fallal az ágy mögött

Mindenki olyan otthonra vágyik, ahol biztonságban érezheti magát és amely új ötletekre inspirálja. A lágy, semleges és melengető tónusok kombinációja, vagyis a Szalon paletta segítségével tökéletes üres vásznat alkothatsz a ház bármelyik helyiségében. Ide kattintva találhatsz ötleteket és inspirációt a Szalon színek használatához. 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...