Középzöld falak kékre festett ablakkerettel
Hozd be otthonodba a természet zöld és kék színeit

Alkalmazd a Ragyogó Égbolt árnyalatot, az év színét a Duluxtól

Nyitott tér, friss levegő, csodaszép környezet – a természet iránti igényünk még soha nem volt ennyire kézzelfogható. Kombináld az Üvegház paletta trendi zöldjeit és kékjeit a Ragyogó Égbolt árnyalattal, a Dulux 2022-es év színével, és varázsold a szobádba a természet érintését. Íme a használat négy egyszerű módja...

A természettel való kapcsolat jót tesz a léleknek. Akár vidéken, akár városban élsz, zöld árnyalatokkal, napfénnyel és színekkel bárhol otthonodba viheted a természet frissességét. 

A 2022-es év Dulux színe, a Ragyogó Égbolt egy könnyed, légies és energikus árnyalat, amely azonnal új élettel tölti meg életteredet. Az Üvegház színekkel is kiválóan kombinálható – ezt a palettát a minket körülvevő természet ihlette, a mohazöldtől a semleges zöld árnyalatokig. 

Függetlenül attól, hogy csak egy-két árnyalatot választasz, vagy éppen több tónust alkalmazol egyszerre, ezek a színkombinációk bármelyik helyiségbe behozzák a frissesség fuvallatát és a természet pozitív energiáit.

1. Varázsold égbolttá a mennyezetedet

Halványzöld falak kékre festett mennyezettel

A mennyezeteket gyakran vakító fehérre festik, de miért is ne választhatnánk inkább egy színt helyette? A Ragyogó Égbolt tökéletes választás a mennyezetre; könnyedségének és légiességének köszönhetően a korlátlan tér érzetét kelti minden helyiségben. Kombináld az Üvegház paletta valamely hűvös, nyugodt, lágy zöldjére festett fallal, így a szoba hangulata üde és meghitt lesz, és a legtöbbet hozhatod ki a napfényből. 

2. Kapcsolódj a színhez

Hálószoba zöld festett ajtóval és kék falakkal

Üdítsd fel a hálószobádat a Dulux Év Színe és az Üvegház paletta kombinálásával. Ha lágy zöld és szürkéskék árnyalatokkal fested ki az alsó falszakaszt és a fából készült elemeket, egy felső falszakaszt pedig Ragyogó Égbolt árnyalatúra festesz, a kontraszt felfelé fogja húzni a tekintetet és extra magasság érzetét kelti. A tökéletes „oázishatás” eléréséhez keverd a természetes kiegészítőket és a zöld árnyalatokat. 

3. Játssz a színekkel a konyhában

Konyha nyitott polcokkal, kék és zöld háttérrel

A nyitott polcok hatása jobban érvényesül egy konyhában vagy étkezőben, ha színes falra vannak szerelve. Itt az Üvegház színek kontrasztot alkotnak a Ragyogó Égbolt árnyalattal, a 2022-es év Dulux színével, ezáltal üdítő hátteret teremtenek az egyszerű polcrendszer számára. Az ég, a fű, a levelek és a növények árnyalataihoz remekül illenek a természetes anyagokból készült kiegészítők, ilyenek például a fából és kerámiából készült kézműves tárgyak. 

4. Hozd be a külvilágot a dolgozószobába

Halványzöld, kék szegéllyel ellátott téglafalhoz tolt asztal

A légies és természetes színek az otthoni irodában is jól működnek, mivel lágyságukkal finoman ellensúlyozzák a helyiségben uralkodó csúcstechnológiát. Válaszd az Üvegház paletta világosabb tónusait, hogy a legtöbbet hozhasd ki a természetes napfényből, és foglald tökéletes keretbe munkaterületet a Ragyogó Égbolt árnyalattal; varázsolj magad köré derűs és üdítő hangulatot a 2022-es év színével a Duluxtól. 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...