Nappali, pasztellrózsaszín falakkal és szürke kanapéval

A 2024-es év Dulux színe - Érzéki érintés

Az elmúlt 20 évben a Dulux színszakértői a globális trendek alapján minden évben megalkották az aktuális hangulatot kifejező Év Színét. Az Érzéki érintés egy kedves, finom tónus, amely pozitív érzésekkel tölti meg a mindennapokat. 

Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba

Még tartósabb hatás a kényesebb felületeken

Foltok? Ugyan már!

A Dulux Easycare foltálló, mosható falfestéke ellenáll a szennyeződéseknek, és csodálatos árnyalataival minden térben remekül mutatnak. Így az eredmény egy színes otthon, amiben bátran élhetsz! 

Új csempe akár egy óra alatt

A Dulux Simply Refresh csempefestékeivel gyors és látványos eredményt érhetsz el, még sosem volt ilyen egyszerű a megújulás!

Újítsd meg konyhabútorod könnyedén!

A Dulux Simply Refresh konyhabútorfestékeivel a kopott vagy megunk bútorokat gyorsan új színbe öltöztetheted, egyszerű és látványos változást érhetsz el.

Légy képben a trendekkel, vagy előzd meg őket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess a az újdonságokról, tippekről, trükkökről és színes inspirációkról!

Rendelj online festéket és fesd ki a home office-t!

Érdemes elgondolkodni a mostanában nagyobb igénybevételnek kitett helyiségek megújításán. Egy frissen, a kedvenc színeidre festett szobában sokkal hangulatosabb lesz a home office, az online iskola vagy bármely más tevékenység. Nézz szét a dulux.hu honlapon inspirációért, válaszd ki a stílusodnak, bútoraidhoz legjobban illő színeket, rendelj online festéket és szánj rá egy napot a felfrissülésre.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...