A Dulux Easycare foltálló falfesték nem csupán színét, de a tökéletes tisztáságát is megőrzi.

Foltok? Ugyan már!

Tudj meg többet az Easycare-ről!

Festék, ami állja a sarat!

Festék, ami állja a sarat

A mindennapi életben számos hatás érheti a festett falakat, a koszolódás szinte elkerülhetetlen, különösen, ha gyermekek vagy háziállatok is vannak otthonunkban. 

A Dulux Easycare foltálló, mosható falfestéke ellenáll a szennyeződéseknek, könnyen tisztán tartható, és még a ragyogó színét is megőrzi.

 

Tiszta, ragyogó színek, gond nélkül

Az Easycare a konyhában és előszobában is megállja a helyét

A tartós matt Easycare falfestékek széles színválasztékban elérhetőek, így szinte lehetetlen rosszul választani.

Az Easycare palettában helyet kapnak a funkcionális fehérek és semleges árnyalatok is, de bármelyik tónus könnyen kombinálható egymással, így színes megjelenést kölcsönözhetsz a gyakran használt helyiségek falainak is!

A csodás színpaletta készre kevert árnyalatai mellett színkód alapján is kevertethetőek, így bármilyen színt megkaphatunk Easycare bázissal, amiről csak álmodtunk.

 

A legtrendibb árnyalatok tartós tündöklése

Livingroom

Próbáld ki teszterrel!

Ha nem vagy biztos melyik árnyalat illik legjobban otthonodba, próbáld ki őket kis felületen.  A Dulux tester hengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás!  Rendeld házhoz a festékmintákat és kísérletezz kedvedre!

A Dulux Easycare festékek nem véletlenül lett a designerek választása, hiszen a csodálatos színválasztékon és látványos végeredményen túl rendkívül praktikus megoldás is. 

Rendkívül jó a fedőképessége, és a mosható felületnek köszönhetően ellenáll a szennyeződéseknek, így a színek örökké képesek megújulni.

Rendeld meg a kiválasztott színt!

Ha megvan a tökéletes árnyalat, egyszerűen be is szerezheted a festéket. Rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod!

Megbízható folttaszító technológia

Kidsroom

A Dulux Easycare mosható festékei okos folttaszító technológiával vannak ellátva, mely bizonyítottan bevált.

A folyadékot apró cseppekké alakítja, így azok megmaradnak a felületen, ahelyett, hogy a festékbe ivódnának.

Ennek köszönhetően az Easycare-el festett falakról bármilyen szennyeződés egyszerűen eltávolítható, egy gyors mozdulattal.

Vizes- és olajos alapú foltokkal szemben is ellenálló, miközben a festék színét is megőrzi.

 

Fertőtlenítés gond nélkül

A Dulux Easycare-t nyugodtan tisztíthatod általános takarítószerekkel, de akár fertőtlenítőszerekkel is, hiszen egyedülálló összetételének köszönhetően 10x ellenállóbb, bírja a dörzsölést, így sokszori takarítás után is ragyogó színű, és egyben makulátlan marad a fal.