A Dulux Easycare foltálló falfesték nem csupán színét, de a tökéletes tisztáságát is megőrzi.

Foltok?

Ugyan már!

Tiszta, ragyogó falak az első foltálló,

víztaszító, mosható beltéri falfestékkel.

Dulux EasyCare: Színes otthon, amelyben bátran élhetsz!

Szeretnéd a szobád falát a kedvenc színedre festeni? Ugyanakkor attól tartasz, hogy előbb-utóbb foltok és szennyeződések jelennek meg a felületen, melyektől nehéz megszabadulni? Van erre megoldás. Használd a Dulux EasyCare-t, az első foltálló, víztaszító, mosható falfestéket, és tökéletes rendben tarthatod a lakást. A festék okos folttaszító technológiája a folyadékot apró cseppekké alakítja, amelyek legördülnek a falról és nem szívódnak a felületbe.

Hogyan válasszak? Ha nem vagy biztos melyik árnyalat illik legjobban otthonodba, próbáld ki őket kis felületen. A Dulux tester beépített festőhengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás! Rendeld házhoz a festékmintákat és kísérletezz kedvedre! Ha megvan a tökéletes árnyalat, rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod.

Ha otthon gyerekek és háziállatok nyüzsögnek, akkor a falak gyorsan elhasználódhatnak. Bízd a tisztaságot a legstrapabíróbb festékünkre, amely ellenáll mindenféle foltnak és kiömlött folyadéknak, köszönhetően a bevonat különleges tulajdonságainak.

FOLTÁLLÓ ÉS VÍZTASZÍTÓ 

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték. Egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. A szennyeződést elegendő papírtörlővel felitatni, a maradékot enyhén tisztítószeres, vizes szivaccsal letörölni.

SÚROLHATÓ

Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása. A 10× ellenállóbb* Dulux EasyCare beltéri falfesték maximálisan teljesíti az MSZ-EN 13300:2001 szabvány legmagasabb osztályának követelményeit, nedves dörzsállósági besorolása: I. osztály.

MOSHATÓ ÉS FERTŐTLENÍTHETŐ

A bevonat ellenáll a leggyakoribb fertőtlenítő és tisztítószereknek*, így használható a fokozott higiéniai követelményű helyiségekben is.

*A nedves dörzsállóság alapján az 1. osztályba sorolható bevonatok 200 dörzsciklus utáni rétegvastagság vesztesége nem haladhatja meg az 5 μm-t. Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. Kermi osztályának vizsgálata alapján a Dulux EasyCare rétegvastagság vesztesége 200 dörzsciklus után 1,3 μm; 2 000 dörzsciklus után 5,8 μm. A vizsgálat igazolja, hogy a bevonat ellenáll a leggyakoribb fertőtlenítő és tisztítószereknek, így használható a fokozott higiéniai követelményű helyiségekben - élelmiszerüzemekben, orvosi rendelőkben, kórházakban, iskolákban – a vonatkozó műszaki előírások figyelembevételével

Tiszta, ragyogó színek, gond nélkül

A Dulux Easycare a designerek egyik kedvence választása, hiszen a csodálatos színválasztékon és a látványos végeredményen túl rendkívül praktikus megoldás is. A tartós, matt Easycare falfestékek széles készre kevert színválasztékban elérhetőek, így szinte lehetetlen rosszul választani. A csodás színpaletta árnyalatai mellett színkód alapján további árnyalatok is kevertethetőek, így Dulux színkeverőrendszer 30000+ színéből is tetszés szerint választhatsz. Rendkívül jó a fedőképessége, és a mosható felületnek köszönhetően ellenáll a szennyeződéseknek, így a színek örökké képesek megújulni.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...