Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba

Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba

Még tartósabb hatás a kényesebb felületeken


 

Tedd még ellenállóbá a konyha és fürdőszoba falait!


A Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú foltálló beltéri falfesték különösen igénybe vett felületekre továbbfejlesztett változata. Egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a folyékony szennyeződések, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása.

  • Taszítja a folyékony szennyeződéseket 
  • Az olajos, zsíros szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak* 
  • A penészfoltok könnyen eltávolíthatóak*

Konyha

A lakások egyik legtöbbet használt helyiségén könnyen nyomot hagy az intenzív használat. Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba falfesték ellenáll zsírfoltoknak, amelyek a felület károsítása nélkül eltávolíthatóak.

Fürdő


A párás levegőjű, gyakran nehezen szellőztethető fürdőszobák falainak védelme és tisztíthatósága kiemelkedően fontos. A Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba falfesték ellenálló a nedves levegőjű helyiségekben kialakuló penészgombákkal szemben és minden szennyeződés könnyedén eltávolítható. 

Rendeld házhoz a festéket!


Szerezd be egyszerűen a vadiúj Dulux Konyha- és Fürdőszoba festéket. Rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod!

Tedd teljessé a képet a Dulux Simply Refresh termékekkel


Ha a konyha és fürdőszoba falaival végeztél, de még tökéletesebb eredményt szeretnél elérni, a konyhabútorra és csempefelületekre is van egy jó megoldásunk. A Dulux Simply Refresh egyszerű és tartós megoldásai könnyűvé teszik konyhai és fürdőszobai felületek megújítását és megóvását.
A maximális eredményért kombináld a hatást Simply Refresh termékekkel!

Dulux Simply Refresh konyhabútorfesték


A konyhában a bútorokra is ráfér a megújulás, és a csere helyett egy egyszerűbb, gyorsabb és költséghatékonyabb megoldás lehet a festés. a Dulux Simply Refresh konyhabútorfestékekkel  könnyedén új színt adhatsz a megunt bútorfelületeknek.

Dulux Simply Refresh csempefesték


A csempéken is gyors és látványos eredményt érhetsz el, ha csere helyett a festést választod. Újítsd meg egyszerűen csempefelületeid a fürdőben vagy akár a konyhában a a Dulux Simply Refresh csempefestékekkel!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...