A sima és különlegesen szilárd felületén a szennyeződések nem tapadnak meg.

Megoldás a minden eddiginél tovább tartó frissességre és tisztaságra a falakon!

A legújabb, innovatív falfestékünk a Dulux EasyCare+ ragyogó teljesítménye megváltoztatja a falak tisztaságának megóvásáról alkotott elképzeléseket. Aprólékos fejlesztői munkával kifejlesztettünk egy új, előremutató technológiát képviselő, prémium falfestéket, amely új szintre emeli a falfelületek ellenállóképességét és tartósságát, és kombinálja termékeink megszokott, könnyű és egyszerű alkalmazhatóságával. 


 

Láthatatlan védelem: Scuff resist technológia

 

Mikroszkopikus szinten az innovatív Scuff Resist technológia láthatatlan felületet képez, amely kisimítja a falfelület érdességét és megnehezíti, hogy a műanyag, gumi vagy fa anyagú tárgyak a fallal érintkezve nyomot hagyjanak. Az eredmény kibővített ellenállóképesség, hosszabban tartó tisztaság és újszerűség. Valós környezetben, gyakran használt diszperziós falfestékkel szemben, megszokott tárgyakkal tesztelve az eredmény magáért beszél: A hétköznapi tárgyak nem hagynak nyomot a forradalmi Dulux EasyCare+ falfestékkel bevont falakon.

Hogyan válasszak?

 

Ha nem vagy biztos melyik árnyalat illik legjobban otthonodba, próbáld ki őket kis felületen. A Dulux tester hengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás! Rendeld házhoz a festékmintákat és kísérletezz kedvedre!
Ha megvan a tökéletes árnyalat, rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod

Alábbi partnerüzleteinkben tudod megvásárolni az EasyCare+ festéket:

Hogyan működik?


Gyakori tapasztalat, hogy az intenzíven használ helyiségek festett falai nap mint nap komoly igénybevételnek vannak kitéve, gyakran előfordul, hogy különböző tárgyak a falnak ütődnek, súrlódnak. Mikroszkopikus szinten a leggyakrabban használt falfestékek felülete általában durva és érdes a hozzáadott, a stabilitást és tartósságot elősegítő és a matt felületet biztosító, töltőanyagok miatt. Ez az érdesség az oka, hogy az ütköző, súrlódó műanyag, gumi vagy fa tárgyakról leszakadó apró anyagdarabok gyakran nehezen vagy egyáltalán nem eltávolítható, sötét nyomokat hagynak a felületen. A megjelenő, a falakat elcsúfító sötét, szürke kosz- és kopásnyomok miatt a helyiséget hamar elhanyagoltnak, elhasználtnak érezhetjük. Mikroszkopikus szinten az innovatív Scuff Resist technológia láthatatlan felületet képez, amely kisimítja a falfelület érdességét és megnehezíti, hogy a műanyag, gumi vagy fa anyagú tárgyak a fallal érintkezve nyomot hagyjanak.

Hol érdemes használni?


Használata kifejezetten ajánlott a nagy igénybevételnek kitett helyiségekben és közösségi terekben: előszobákban, folyósokon, nappalikban, iskolákban, irodákban, kórházakban, szállodákban.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...