Egyterű szoba rózsaszín, kék és sárga színben
Pihend ki a hétköznapokat

Fess megnyugtató összeállítást az év Dulux színével

Lágy, inspiráló és örömteli: a Műterem paletta olyan teret hoz létre, ahol feltöltődhetsz, inspirációt meríthetsz és kipihenheted a mindennapokat. A halvány rózsaszínű, vöröses és narancssárga árnyalatok tökéletesen kiegészítik a Ragyogó Égbolt árnyalat, a 2022-es évi Dulux-szín friss fuvallatát.

Kreativitásunk megélése energiával tölt fel, megnyugtat és örömet szerez – mindannyiunknak szüksége van egy olyan helyre, amely olvasásra, zenehallgatásra vagy álmodozásra inspirál. A Műterem paletta lágy pasztellszíneivel megnyugtató hátteret hoz létre: Meleg hatású árnyalatok, amelyek tökéletesen érvényesülnek a Ragyogó Égbolt hűvösen friss tónusaival. 

Akár egy hangsúlyos fal kifestését választod, akár kreatív festési technikáink egyikével kísérletezel, ezek olyan színek, amelyek mindenütt jól mutatnak, és otthonod bármelyik helyiségét felfrissíthetik – a legtágasabb nappalitól egészen a legkisebb sarokig. 

Vess egy pillantást ötleteinkre, amelyekből megtudhatod és inspirációt meríthetsz, hogy hogyan kombinálhatod a Műterem paletta színeit az otthonodban...

1. Ülősarok felosztása

Kék térelválasztó fal és mennyezet a nappaliban bézs falakkal

Ahelyett, hogy széltől szélig festenél egy térelválasztó falat, inkább széles festékpanelekkel foglald méltó keretbe bútoraidat. Ebben a példában a 2022-es év Dulux-színe, a Ragyogó Égbolt a mennyezeten folytatódik, és modern, friss hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. A fennmaradó falakat fesd természetes és semleges árnyalatúra a ragyogó, légies és inspiráló hatás érdekében. 

2. Varázsold nyugalmas hellyé a hálószobádat

Pasztellszínű hálószoba festett körrel a falon

A lágy, megnyugtató és elbűvölően elegáns Műterem színek remekül működnek a hálószobákban. Hozz létre egy olvasósarkot, vagy egy olyan helyet, ahol a nap végén bekuckózhat – ehhez bontsd meg a falfestést egy más hangulatban megfestett, de az eredetihez passzoló körrel. Ha például a Ragyogó Égbolt légies tónusait halvány rózsaszínnel és lilával keretezed, egyszerre kifinomult és pihentető kuckót hozhatsz létre. 

3. Tedd melegebbé a bejáratot

Sötét rózsaszínűre festett falak, amelyek az asztalra és a székekre néznek

A Műterem színek és a Ragyogó Égbolt, a 2022-es év Dulux színe remekül érvényesülnek együtt, így rugalmasan variálhatók. Nagy térben például halvány rózsaszín szegéllyel keretezett mély rózsaszínnel teremthetsz meleg hangulatot. Közben pedig az egész teret tartsd szem előtt, ne csak egyetlen szobára koncentrálj. Ha azonos színű részleteket adsz a szomszédos területhez, az összhatás egységes egészet fog alkotni. 

4. Fejezd ki magad színekkel

Nyitott polcok mögött tarkára festett falak az élettérben

Mi lehet jobb módja otthonod színesebbé és karakteresebbé alakításának, mint egy nyitott polcrendszer, háta mögött színes festékkel? A Műterem paletta összehangolt árnyalatai ideálisak egy élénk, inspiráló és ötletes háttér megteremtéséhez. Egyszerűen keverd és párosítsd kedvenc Műterem árnyalataidat a világos és légies Ragyogó Égbolt árnyalattal. 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...