CF16 hero image
CF16 hero image

Dulux Colour Futures 2016

Ebben az évben kivételes útkereszteződéshez érkeztünk az időben. Nagyon érdekes ponton állunk, ahonnan a hagyomány és a modern innováció előnyeit egyaránt láthatjuk, ahol az ellentétes vélemények és nézetek mérlegelése minden eddiginél fontosabb.

2016 fő trendje - mindkét irányba tekintve

Ebben az évben kivételes útkereszteződéshez érkeztünk az időben. Nagyon érdekes ponton állunk, ahonnan a hagyomány és a modern innováció előnyeit egyaránt láthatjuk, ahol az ellentétes vélemények és nézetek mérlegelése minden eddiginél fontosabb. A digitális és modern technikák velünk maradnak, ugyanakkor a múltból merítünk inspirációt a jövő tervezéséhez. A kettősségnek ez a témája a meghatározó hatás 2016-ra.

2016 Év Színe, az Okker arany - 20YY 36/370; F1.34.58

CF16 év színe hero image
CF16 év színe hero image

Egy arany árnyalatú okker színt választottunk, amely elég élénk ahhoz, hogy magára vonzza a figyelmet, ugyanakkor más árnyalatokkal is jól mutat.

Tudj meg többet az Okker aranyról!

Az év színe színpaletta színei:

Örökség és Jövő

CF16 örökség és jövő hero image
CF16 örökség és jövő hero image

A múltat áttekintve képesek vagyunk megtervezni a jövőt. Gazdag örökségünket tükröző vörösek ihlette színpaletta jellemzi ezt a trended.

Fedezd fel a trendet!

Az Örökség és Jövő színpaletta színei:

Szavak és Képek

CF16 szavak és képek hero image
CF16 szavak és képek hero image

Egy kép ezer szóval is felérhet, de a képek mindent elborító özönében nem bízunk-e mégis jobban a leírt szóban? Ezen a színpalettán ezt a gondolatot a tintakék és grafitszürke képviseli.

Fedezd fel a trendet!

A Szavak és Képek színpaletta színei:

Sötét és Világos

CF16 sötét és világos hero image
CF16 sötét és világos hero image

Régóta a fény megszállottjai vagyunk, de most ráébredtünk, hogy szükségünk van a sötétségre az egészséges, kipihent életért. A paletta sok színe észrevétlenül olvad egymásba, egyszerre idézve fel az alkonyatnak és a pirkadatnak az "arany órában" látható színeit.

Fedezd fel a trendet!

Kötöttség és Ellazulás

CF16 kötöttség és ellazulás hero image
CF16 kötöttség és ellazulás hero image

A városi élet sóvárog a kontrollált káosz után. A kontroll hiánya rémisztő lehet, de így találhatunk önmagunkra. Ennek a palettának a színei élénkek és játékosak, mégis visszafogja őket a fekete és a fehér korlátja.

Fedezd fel a trendet!

Tudj meg többet a 2016-os Colour Futures színtrendjeiről:

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...