CF16 kötöttség és ellazulás section 1

A kereteinkből való kitörés egyre vonzóbbnak tűnik, ha meg akarjuk találni önmagunkat a modern világban. Az irodai dolgozók reggeli táncpartikra mennek munka előtt. A digitális ügynökségek kötőklubokat szerveznek, értékelve valami fizikai és kézzelfogható előállításának lehetőségét. De lehetetlenség az egyszerű élethez való visszatérésről beszélni és kötöttségek nélkül élni valamiféle viszonyítási keret nélkül. Szükségünk van a határokra, amelyek között élhetünk, még akkor is, ha lázadni akarunk ellenük; a szabadság csak valamiféle kerethez képest értelmezhető. Másképp megfogalmazva: nem létező határokat nem feszegethetünk.

CF16 kötöttség és ellazulás section 2

A brooklyni Folk Circus jó példa arra, hogy a modern, városi életforma hogyan sóvárog az ilyen kontrollált káosz után. Az organikus formák használata a termékdizájnban szintén jó példája lehet annak, hogy a képzeletet hagyjuk korlátozás és kötöttségek nélkül szárnyalni. Ezért ennek a palettának a színei élénkek és játékosak, mégis visszafogja őket a fekete és a fehér korlátja.

A Kötöttség és Ellazulás színpaletta színei:

Tudj meg többet a 2016-os színtrendekről:

CF16 hero image

Dulux Colour Futures 2016

Ebben az évben kivételes útkereszteződéshez érkeztünk az időben. Nagyon érdekes ponton állunk, ahonnan a hagyomány és a modern innováció előnyeit egyaránt láthatjuk, ahol az ellentétes vélemények és nézetek mérlegelése minden eddiginél fontosabb.

CF16 év színe hero image

2016 Év Színe, az Okker arany

A mindkét irányba tekintés átfogó trendjét jól érzékeltető szín keresésekor azt láttuk, hogy a 2016-os év minden kulcstrendjének közös eleme az arany.

CF16 örökség és jövő hero image

Örökség és Jövő

Ötletelésünk kiindulópontja a következő volt: "Ismerned kell a múltadat ahhoz, hogy tervezhesd a jövődet." A mai globális márkák nagy hangsúlyt helyeznek múltjuk felfedezésére és megjelenítésére.

CF16 szavak és képek hero image

Szavak és Képek

A vizuális telítettség korában élünk, ahol minden pillanatot rögzítünk és megjelenítünk a közösségi médiában. Így a mennyiség uralkodik a minőséggel szemben, és a túlcsorduló mennyiség miatt a képek leértékelődnek.

CF16 sötét és világos hero image

Sötét és Világos

2016 egyik kulcstrendje a sötétség fontossága. A Föld órájának bevezetése, amikor világszerte milliók kapcsolják le a lámpát ugyanazon a napon, megmutatta, milyen nagymértékben érint mindannyiunkat a fényszennyezés.

CF16 kötöttség és ellazulás hero image

Kötöttség és Ellazulás

A kereteinkből való kitörés egyre vonzóbbnak tűnik, ha meg akarjuk találni önmagunkat a modern világban. Az irodai dolgozók reggeli táncpartikra mennek munka előtt.

CF16 A múlt színei hero image

A múlt színei

A színelemzés története. Nézd meg, hogyan fejlődtek a színek az évek során.