Dulux A Nagyvilág Színeivel a kedvenc árnyalataid életre kelhetnek a falaidon.

Kalandozz a színek világában!

Dulux A Nagyvilág Színeivel a kedvenc árnyalataid életre kelhetnek a falaidon. A beltéri falfestékek kiváló minőségű, remek fedőképességű és nagyszerű színskálával rendelkező termékcsaládja remek alapot nyújt, hogy kifejezhesd magad.

Lenyűgöző színek a világ minden tájáról!

Lenyűgöző színek a világ minden tájáról!

Nagy utazásra hív bennünket a Dulux A Nagyvilág Színei, széles választékában helyet kapnak különböző földrészek és kultúrák ihlette árnyalatok. Az időtálló, dekoratív színpaletták jól kombinálhatóak egymással, így nem jelenthet gondot a megfelelő szín kiválasztása.

Csodás árnyalatok, végtelen lehetőségek

A 8 színcsoportból álló kollekció varázslatos palettáival könnyedén megvalósíthatod elképzeléseid.

A letisztult neutrális árnyalatoktól kezdve, a meleg, mediterrán hangulatokon túl, a trópusi természetes színeken át, egészen a hideg kékes tónusokig mindent megtalálsz a Dulux A Nagyvilág Színei között

Crete: Krémfehérek

A fehérhez közelálló enyhe pasztellszínek kedvelői számára tökéletes választás a Crete sorozat. A krémes bézs és púder tónusok szinte minden térben megállják a helyüket.

Calcutta: Bézsek és barnák

Ha kissé sötétebb neutrális árnyalatokat keresel, jó helyen jársz, hiszen a Calcutta sorozatban barátságos, természetes földszíneket találhatsz.

Ceylon: Sárgák és aranyak

A keleti napsütötte tájak hangulatát idézi meg a Ceylon paletta. Vidám, gazdag árnyalatok, melyek feldobják a teret.

Tibet: Narancsok

A tibeti szerzetesek narancsszínű fő öltözetéből merít inspirációt ez a paletta. Akár kisebb felületen is izgalmasan mutatnak ezek az élénk tónusok.

Provence: Lilák és rózsaszínek

A színpompás virágos mezők látványát eleveníti fel a Provance kollekció, melyben a meleg és hidegebb lilás árnyalatok is felbukkannak.

Scandinavia: Szürkés pasztellek

Lenyűgöző színek a világ minden tájáról!

A skandináv időjárást és letisztultságot tükrözi ez a paletta, mely egyszerűségének köszönhetően könnyedén kombinálható más színekkel és kiegészítőkkel is.

Antarctica: Kékek és szürkék

Az északi hideg árnyalatok gyűjteménye, melyben helyet kapnak a jeges kékes tónusok és a semleges szürkék is.

Bali Island: Zöldek

A megnyugtató zöld tónusok behozzák a természetet a lakásunk falai közé, a világos pasztelles és az egészen mély árnyalatokkal együtt.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...