Konyha zöld és világoskék elválasztóval
Multifunkciós otthon egyszerűen

„Hogyan hozhatok létre zónákat egy térben a 2022-es év Dulux színével?”

A multifunkciós otthon megteremtése egy kis frissességgel feldobva nem szükségszerűen bonyolult feladat. Egyszerűen csak használd a 2022-es év Dulux színét, a Ragyogó Égbolt árnyalatot és kiegészítő színeit az egyterű helyiség különböző területeinek elválasztására. A következőkben négy könnyen megvalósítható ötletet mutatunk be...

Bármilyen méretű is legyen az egyterű helyiség, a felosztás, vagyis különálló területek kialakítása elősegítheti a hatékonyabb munkát; főleg akkor, ha több szerepet is ellát – például nappaliként, munkahelyként és játszóterületként is funkcionál. A festés nagyszerű mód ennek elérésére, mivel a különböző színek különböző területeken való használata fal nélkül is elhatárolja a tereket. 

A 2022-es év Dulux színe, a Ragyogó Égbolt, valamint a hozzá tartozó paletták tökéletes, használatra kész színvilágot nyújtanak számodra, hogy a területek kialakítása minél egyszerűbben megvalósítható legyen. Ezeknek a kombinációknak a használata a kialakítandó területektől függ, de a Ragyogó Égbolt és a hozzá tartozó árnyalatok többféle módon működhetnek együtt, hogy bármilyen egyterű helyiséget a rugalmasság érzése és a frissesség járja át. 

Az alábbiakban a zónák kialakításának négy egyszerű módját mutatjuk be a 2022-es év Dulux színével, a Ragyogó Égbolt árnyalattal.

1. Fesd ki az otthoni irodádat

Hálószoba kék mennyezettel, valamint barna és fehér fallal az ágy mögött

Ha csak egyetlen pihenő tér, például egy nappali vagy egy hálószoba áll rendelkezésre az asztal és a szék számára, akkor válassz egy olyan háttérszínt a helyiséghez, amely bármilyen tevékenység számára megfelel. Itt a Műhely paletta tónusai melegséget hoznak a szobába, a Ragyogó Égbolt színre festett mennyezet pedig friss, tágas érzést kelt az emberben és derűs kapcsolatot teremt a természettel. 

2. Oszd fel a helyet a házimunkához és a játékhoz

Gyermek hálószoba és játszószoba, sárga és kék fallal

Ha egy térnek két célt kell szolgálnia, ahogy azt ebben a gyermekszobában is látjuk, akkor okos megoldás lehet azt különböző színekkel felosztani. A Ragyogó Égbolt kiváló szín az inspiráló összpontosításhoz és koncentrációhoz, míg a matt mustárszín a játékhoz tökéletes. Az élénk színű elválasztóvonal tovább fokozza a hangulatot. 

3. Jelölj ki egy funkciót

Nappali kékre festett félemelettel

A színek segítségével válassz le egy részt egy nagyobb helyiségből, például ezt a galériairodát. Az árnyalatok segítségével ugyanabban a térben elkülönítheted a munkát a pihenéstől; a Ragyogó Égbolt tökéletes világos és légies árnyalata elősegíti a koncentrációt. A halvány rózsaszín és a tompa mustár lágy árnyalataival kifestett szoba többi része tökéletes hely a kikapcsolódásra egy mozgalmas munkanap végén. 

4. Kapcsold össze a szobákat a színek segítségével

Kék kör a barna falon, kékre festett szobával

Ha a szomszédos szobák részlegesen vannak felosztva, a festék színe segíthet a két terület összekapcsolásában. Ez a Ragyogó Égbolt árnyalatú kör a túloldalon lévő falak színét tükrözi, és az irodából a folyosóra hozza az ég könnyed hangulatát. 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...