Nappali, pasztellrózsaszín falakkal és szürke kanapéval

Hozd létre a saját különleges teredet a 2024-es év Dulux színének segítségével

A mai rohanó világban nagy szükségünk van arra, hogy az otthonunk olyan hely legyen, ahol maradéktalanul jól érezzük magunkat. Tudd meg, hogyan segíthet a 2024-es év Dulux színe és három új színpalettánk a számodra tökéletes hely kialakításában...

A mai rohanó és bonyolult világban minden eddiginél fontosabbá vált a saját különleges terünk kialakítása - a helyé, ahová szívesen tartozunk. Ez az érzés a Trend Forecast ötletbörzénk eredményeként fogalmazódott meg, ahol számos nemzetközileg elismert dizájnszakértő arról gondolkodott közösen, hogy mire is lesz szükség otthonainkban a következő évek során.

Az itt elhangzott beszélgetések vezettek el minket a 2024-es év Dulux színének témájához: Egy hely, ahol otthon érzed magad, és magához az árnyalathoz, az Érzéki érintéshez. E köré a lágy és pozitív tónus köré ez a három, könnyen használható színpaletta született meg: Egy kedves történet, Egy csendes mese, és Egy felemelő legenda. Mindegyik más-más módot kínál egy olyan tér kialakítására, ahol teljesen otthon érezheted magad.

Induljunk ki egy pozitív alapból

Az Érzéki érintés egy kifinomult, optimista szín, amelyet a madártollak és az esti felhők lágysága ihletett. Amellett, hogy önmagában is egy meleg és praktikus árnyalat, alapszínnek is kiváló, és számos más árnyalattal kombinálható. Lágy és kifinomult, különböző fényviszonyok mellett különböző árnyalatokat vesz fel, meleg hatást kölcsönöz az északi fekvésű helyiségeknek, és lágyságot visz a napsütötte szobákba.

Vázák és virágok egy polcon, pasztellrózsaszín fal előtt

Tedd otthonossá a munkahelyedet

Otthonunk minden szegletének ismerősnek és megnyugtatónak kell lennie, az Egy kedves történet földszínei ehhez tökéletes hátteret teremtenek. Az égetett narancs árnyalat és az Érzéki érintés itt egy színátmenetes falon egyesül, azt a hatást keltve, mintha a puhaság körülölelne. Szeretnéd te is elérni ezt a hatást? Videónk bemutatja a folyamatot lépésről lépésre.

Étkező, égetett narancs és pasztellrózsaszín árnyalatúra festett, színátmenetes hatású falakkal

Alakíts ki egy nyugodt konyhát

A megfelelő színekkel még egy mozgalmas konyha is nyugodt helynek tűnhet. Az Egy csendes mese természetes zöld és kék árnyalatokat vonultat fel, ami a nyugalom és a folytonosság érzetét kölcsönzi egy térnek. Itt két mélyzöld szín adja meg az alaptónust, a meleg érzetről pedig az Érzéki érintés gondoskodik.

Konyha, erdőzöld árnyalatú szekrényekkel, a konyhaszekrények felett pedig világosabb, élénkebb zöldre festett falakkal. A szomszédos falat pasztellrózsaszín árnyalatúra festették.

Vigyél vidámságot a hálószobába

Az ábrándos lila és sárga árnyalatok keveredésével az Egy felemelő legenda vidám, barátságos hátteret teremt, anélkül, hogy túlságosan dominánssá válna a szobában. Itt a 2024-es év Dulux színével, az Érzéki érintéssel párosítva a lágy okkersárga árnyalat varázsol egy kis extra melegséget a hálószobába.

Pasztellrózsaszín hálószoba, az ágy mögötti fal sárgára festve.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...