Előszobai iroda, pasztellrózsaszínre festett falakkal és mennyezettel

Egy munkaállomás: négy teljesen különböző hangulat a 2024-es év Dulux színével

Az év Dulux színe, az Érzéki érintés, illetve a könnyen használható paletták lehetővé teszik, hogy rugalmasan alakíthass ki tetszőleges számú színösszeállítást a home office-od számára. 

Most, amikor többen dolgoznak otthonról, mint korábban bármikor, fontossá vált, hogy olyan munkahelyet alakítsunk ki, ahol szívesen töltjük az időnket. A 2024-es év Dulux színe, az Érzéki érintés, tökéletes kiindulópont bármilyen dekorációban is gondolkodsz. Nemcsak önmagában állja meg csodásan a helyét, melegséget és lágyságot kölcsönözve bármelyik home office-nek de alapszínként is kiváló, más árnyalatokkal párosítva. 

Kiegészítésként három színes történetet alkottunk köré – kedves, csendes és felemelő – így könnyedén kialakíthatod a neked tetsző stílust. Tudd meg, hogyan változtathatod meg munkahelyed hangulatát pusztán azzal, hogy egy másik palettát választasz...

Lágy és optimista

A modern, visszafogott és megnyugtató Érzéki érintés lágyságot visz a szobába, és önmagában is csodásan megállja a helyét. Ha egyszínű sémában gondolkodsz, vidd fel a festéket a mennyezetre is, ettől úgy érzed majd, hogy a puhaság körülölel. 

Meleg és földes

Az Egy kedves történet központjában az otthonosság áll. Ezt a folyosón kialakított munkahelyet az Érzéki érintés és a földes árnyalatú terrakotta kombinációja teszi hívogatóvá. 

Pasztellrózsaszín és meleg terrakotta árnyalatúra festett előszobai iroda.

Egyszerűen nyugodt

Az Érzéki érintést friss és folyékony, természet ihlette árnyalatokkal kiegyensúlyozva, az Egy csendes mese segítségével olyan kontrasztos színhatást alakíthatsz ki, amely nem válik túlságosan dominánssá 

Előszobai iroda, a bal oldali fal és a mennyezet pasztellrózsaszínre, a többi fal pedig zöldre festve.

Vidám és örömteli

Az Érzéki érintéssel kombinálva az Egy felemelő legenda ábrándos árnyalatai segítenek abban, hogy a tér vidám és energizáló hatást keltsen. Ez a kéttónusú rendszer kifinomult és otthonos hátteret teremt home office esetén.

Előszobai iroda, amelynek fala a pasztellrózsaszínt és a halványlilát ötvözi, osztott falhatást elérve
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...