Dulux A Nagyvilág Színei: Calcutta

Dulux A Nagyvilág Színei: Calcutta

Otthonos bézsek és barnák világa

A meghitt otthon palettája

 

A természetességet, a textúrák erejét mutatja számunkra ez a fafajta, amit kitermelés után a Nyugat-Bengál állam fővárosába, a Gangesz-delta legnyugatibb ágának partjára, Calcuttába szállítanak. Ezt az ősi hangulatot menthetjük át lakásunkba, ha barna árnyalatokat választunk a dekorálásra.  Calcutta, a hindu metropolis, a színes kontrasztok, a sötétbronz színek keleti varázsának és az ősi templomok ódon köveinek városa. A Calcuttára jellemző lüktető zsúfoltságot tompítják a város barnás színei.

Rendeld meg a kiválasztott színt!

Ha megvan a tökéletes árnyalat, egyszerűen be is szerezheted a festéket. Rendeld meg kedvenc termékeidet partnereink webshopjából, hogy neked már csak a festéssel kelljen foglalkoznod!

Barnák és bézsek harmóniája

 

A bézsek és barnák diszkrét bájjal és időtlen eleganciával teli színek. Ideálisan hangsúlyozzák, egyben összhangba hozzák a klasszikus stílust és a természetes anyagok szépségét. A bézs finomsága és a barna nyugalma barátsággal, az otthonos csend biztonságos légkörével töltik meg a teret.

A kollekcióban olyan meleg tónusú földszínek találhatóak mint a Gangeszi kavics, Bengáli ösvény, Illatos fahéj, Masala tea, Bódító kardamon, Selymes szantál és a Zarándok útja. 

Fedezd fel velünk a Nagyvilág színeit és kalandozz a színek világában!

Képzeld el faladon a hűs szürkéket

Töltsd le a Visualizer alkalmazást, és próbáld ki még festés előtt a Dulux A Nagyvilág Színei Calcutta palettáját. 

Próbáld ki teszterrel!

Ha nem vagy biztos melyik árnyalat illik legjobban otthonodba, próbáld ki őket kis felületen.  A Dulux tester hengeres kiszerelésű festékmintáinkkal könnyű a választás!  Rendeld házhoz a festékmintákat és kísérletezz kedvedre!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...