Hammerite Rozsdagátló Alapozó

Méret
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Kiadósság 12 m2/ liter
 • Rétegek 2
Terméktulajdonságok
 • Megerősített fémvédelem
 • Közvetlenül a rozsdára
 • Gyors száradás
 • Kiváló tapadás

Termék leírás

A Hammerite Rozsdagátló rendkívül hatékony rozsda elleni védelem a különösen problémás helyeken (furatok, sarkok, élek, hegesztések).
Alkalmas rozsdás vagy még festetlen vas- és acélfelületekre való közvetlen felhordásra Hammerite termékek alkalmazása előtt. Stabilizálja a meglévő rozsdát és védőfilmet képez, amely megakadályozza az új rozsdásodást, ezért foltokban rozsdás fémek esetében elég magát a foltot izolálni.Közvetlenül a rozsdára felvihető! Nem rozsdás felületekre, Hammerite termékek felhordása előtt alkalmazható. Akár pontszerűen is alkalmazható. Hegesztési pontok megerősített védelmére.Kompatibilis a legtöbb festékfajtával.

Alkalmazás

Használat előtt keverje fel alaposan a terméket egy keverőpálca segítségével. Használat előtt tárolja a terméket szobahőmérsékleten legalább két órán keresztül.

Biztonság

Szénhidrogének, C9-C11, n-alkánok, izoalkánok, ciklusos, <2% aromás vegyületek.H226 - Tűzveszélyes folyadék és gőz.Tűzveszélyes folyadék és gőz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Az edény szorosan lezárva tartandó. Szembe, bőrre, vagy ruhára nem kerülhet. BELÉLEGZÉS ESETÉN: Az érintett személyt friss levegőre kell vinni és olyan nyugalmi helyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Hűvös helyen tárolandó.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  A felület legyen tiszta, száraz és zsírmentes, csiszolással érdesítse meg a sima felületeket. A hőmérséklet legyen +15-21 °C, de legalább +10 °C felett. Távolítsa el a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket, zsírtalanítsa vagy szappanos vízzel mossa le a felületet. Öblítse le tiszta vízzel és hagyja megszáradni.
 • 2. Tárolás
  Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...