Dulux Weathershield Complete Protection Homlokzatfesték

Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Felület Matt
 • Kiadósság max. 8 nm/L
 • Száradási idő 2-4 óra
 • Rétegek 2
Terméktulajdonságok
 • Idojárásálló
 • UV álló
 • Kiváló színtartósság
 • Vízbázisú

Termék leírás

A Dulux Weathershield Complete Protection kültéri falfesték kiválóan alkalmas homlokzatok* és egyéb kültéri falfelüketek védélmére és díszítésére. Az egyedülálló Stay Clean technológiának köszönhetően a bevonat ellenálló a szennyeződésekkel szemben, elejét veszi a gombák, penészgombák és algák kialakulásának, valamint véd a nedvességgel szemben. Olyan bevonatot hoz létre, amely ellenáll a káros időjárási körülményeknek, beleértve az UV-sugárzást is, így a színek évekig tartósak maradnak.

Alkalmazás

Alkalmas ásványi és egyéb vakolatokra, betonra, valamint korábban diszperziós festékekkel bevont teherbíró felületekre. Az alkalmazott bevonatrendszert és a szükséges előkészítést a hordozófelület aktuális állapotának megfelelően kell kiválasztani. Festés közben a (felületi) hőmérséklet legyen +10°C és +28°C fok között, a relatív páratartalom 80% alatt. Lehetőleg a teljes felülethez azonos gyártásból származó festéket célszerű használni, illetve felhasználás előtt javasolt homogenizálni a teljes mennyiséget. *Hőszigetelő rendszerek esetén vegye figyelembe a rendszer gyártójának műszaki előírásait!

Biztonság

Figyelem! Tartalmaz- OIT, C(M)IT/MIT(3-1). Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Védkőkesztyű használata kötelező. Kerülni kell a környezetbe jutást. Kerülje a gőz belélegzését. A szennyezett ruhadarabot le kell venni és újbóli használat előtt ki kell mosni. HA BŐRRE KERÜL- Lemosás bő vízzel. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén- orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladkként- valamennyi helyi, nemzeti és nemzetközi szabályozás szerint. Biocid terméket tartalmaz. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, beléleghezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy ködöt nem szabad belélegezni. A száraz film csiszolása, lángvágás, hegesztés során megnövekszik a por, a veszélyes füst/gőz/pára. Ahol lehetséges, nedves csiszolást/(nedves úton történő egyenletes felület kialakítását) kell alkalmazni. Amennyiben helyi elszívó ventillátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni. Csak a teljesen kirürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. A termék maradékát és a termék maradékával szennyezett csomagolóedényt a kijelölt gyűjtőhelyre kell vinni. Használat után mielőtt elmosná az ecsetet és a hengert, amennyire lehet távolítsa el a festéket belőlük. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas. A keverék biocid összetevőt tartalmaz a száraz filmbevonat védelme érdekében- OIT (CAS 26530-20-1), terbutryn (CAS886-50-0) és cink pirition (CAS 13463-41-7). EU határérték erre a termékre (A/c-VB) 40 g/L. Ez a termék legfeljebb 39 g/L VOC-t tartalmaz.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A mikroorganizmusokkal szennyezett felületet előzetesen kezelje erre alkalmas szerrel. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por-/szennyeződésmentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet. Frissen vakolt felületen, csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. A felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Multi Filler glettel vagy Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval vagy Dulux PROFESSIONAL Exterior wall primerrel. FIGYELEM: Egyéb, korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést.
 • 2. Tísztítás
  Az esetleg lecseppenő festéket azonnal távolítsa el vizes-mosószeres szivaccsal.
 • 3. Tárolás
  A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5°C és +30°C között. FAGYVESZÉLYES! További útmutatás a termék biztonságtechnikai adatlapján található.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...