Dulux Resist Satin

A Dulux színkeverő rendszer segítségével a neked legjobban tetsző színekben érheted el.
Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Felület Selyemfényű
 • Kiadósság 16
 • Száradási idő 16-24 óra
 • Rétegek 2
Terméktulajdonságok
 • Könnyű felhordás
 • Hosszantartó védelem
 • Kiváló takarás
 • Ellenáll a foltoknak

Termék leírás

A Dulux Resist Satin prémium minőségű ,alkidgyanta alapú, selyemfényű univerzális festék fém- és fafelületekre. Kültéren és beltéren egyaránt használható. A festék könnyen felhordható és kiváló fedőképességű.

Alkalmazás

A legjobb eredmény eléréshez festéskor
használjon mázoláshoz alkalmas rövidszőrű hengert vagy ecsetet. Ne hígítsa a festéket! Használat előtt jól keverje meg, hogy megfelelő állagát biztosítsa. Csak jól szellőző helyiségekben használja. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 16-24 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +5°C és +30°C között, a relatív páratartalom 85% alatt.

Biztonság

Tűzveszélyességi fokozat: II. Tűz- és robbanásveszélyes! Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Hőtől ,forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Az edény szorosan lezárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Hűvös helyen tartandó. A tartalom-edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. Allergiás reakciót válthat ki. Ha ventillátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, penész-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A felületről távolítsa el a rozsdát és a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat. Az felületi hibákat javítsa ki a megfelelő gitt alkalmazásával,
  majd csiszolja simára. A megfelelő eredmény elérése érdekében festés előtt használjon Supralux Általános alapozót.
  Festés előtt győződjön meg arról, hogy a fűtőtest teljesen hideg.
 • 2. Tísztítás
  Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el. A friss foltokat azonnal, puha, vizes-mosószerecs szivaccsal távolítsa el.
 • 3. Tárolás
  Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...