Dulux Resist Gloss

A Dulux színkeverő rendszer segítségével a neked legjobban tetsző színekben érheted el.
Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Felület Fényes
 • Kiadósság 13
 • Száradási idő 16-24 óra
 • Rétegek 2
Terméktulajdonságok
 • Könnyű felhordás
 • Hosszantartó védelem
 • Kiváló takarás

Termék leírás

A Dulux Resist Gloss jó minőségű oldószeres festék fém- és fafelületekre. Kül- és
beltérben is alkalmazható, festés közben nem csöpög, és jó fedést biztosít. A festék
hosszútávon ellenállóvá teszi a festett felületet. A Dulux színkeverő rendszer segítségével a legújabb, kiváló összetevőkből összeállított formulával, a neked legjobban tetsző színekben érheted el.

Alkalmazás

A legjobb eredmény eléréshez festéskor használjon mázoláshoz alkalmas rövidszőrű hengert vagy ecsetet. Ne hígítsa a festéket. Használat előtt jól keverje meg, hogy megfelelő állagát biztosítsa. Csak jól szellőző helységekben használja. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 16-24 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +8°C felett, a relatív páratartalom 85% alatt. A végleges
fedőképesség a színezők hozzáadása után alakul ki. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el.

Biztonság

Tűzveszélyességi fokozat: II.Tűz és robbanásveszélyes! ADR: Oldószeres termék. Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedését okozhatja. Gőzök álmosságot vagy szédülést okozhatnak. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Csatornába engedni nem szabad. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Túlérzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki!

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, penész-, por- és
  egyéb szennyezodésektol mentesnek) kell lennie. A felületről távolítsa el a rozsdát és a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat. A felületi hibákat javítsa ki megfelelő gitt alkalmazásával, majd csiszolja simára. A megfelelő eredmény elérése érdekében festés előtt használjon alapozót. Festés előtt győződjön meg arról, hogy a fűtőtest teljesen hideg.
 • 2. Tísztítás
  Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal, puha, vizes-mosószeres szivaccsal távolítsa el.
 • 3. Tárolás
  Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...