Valahol a citromsárga és a limezöld között találhatjuk a kiwizöldet. Ez a vidám árnyalat mesésen mutathat önmagában, de akár semleges színekkel is.
Viditsd fel otthonodat napsarga es zold szinekkel

Vidítsd fel otthonodat napsárga és zöld színekkel!

Valahol a citromsárga és a limezöld között találhatjuk a kiwizöldet, amellyel meghökkentő hatást érhetsz el.

Citrus színek áradata

A kiwizöld, vagy más néven chartreuse sárga, egy meleg árnyalat, amelyet valahol a citromsárga és limezöld között találhatunk. Nevét egy édes francia likőr, a „sárga chartreuse” színéről kapta, amelyet először 1838-ban készítettek.

Élénk színről van szó, amely magára vonzza a figyelmet: a kiwizöld a halvány citromsárgától a világos neonzöldig terjedhet. A legfinomabb árnyalata kiváló falszínt biztosíthat, ha föld színeket, a természet inspirálta hatást keresünk a helyiségbe. A merészebb, világosabb árnyalatok kiegészítő színként használva meghökkentő hatást válthatnak ki.

Lenyűgöző hatás

Egy csipetnyi kiwizölddel fantasztikus hatást érhetünk el, ha szeretnénk megtörni a helyiség semleges színeit, különösen ott, ahol nem is várnánk, mondjuk például ha ilyen színre festjük az ablak körül a falkeretet, az ajtókeretet vagy a polcok és a könyvespolcok belső felületeit.

Kiegészítő színként a kiwizöld tökéletes választás a szénszürkéhez, a világos fehér színekkel együtt friss és szikrázó hatást érhetünk el. Mesésen mutat a fehér és meleg fás tónusokkal együtt is, mondjuk tölggyel, vagy valamilyen sötétebb fával.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...