Romantikus, mégis titokzatos: a „Secret Garden” színirányzat tökéletes választás, ha egy pihentető sarkot szeretnél kialakítani otthonodban.
Teremts romantikus hangulatot a lagy fustos szinek segitsegevel

Teremts romantikus hangulatot a lágy, füstös színek segítségével

Használj pasztell árnyalatokat, és alakíts ki nyugalmat árasztó tereket otthonodban.

Romantikus, ugyanakkor rejtélyes is: az egymást átmenetesen követő, lágy pasztell színek és az ellentétes hatású anyagok, például a csipke és a tejüveg lágy, légies, megjelenést kölcsönöznek otthonodnak.

Tökéletes hatás a pasztell segítségével

Ezt a színirányzatot a lágy és füstös színek összhatása jellemzi – gondoljunk csak az érett szilvakékre, a halványlilára és a galambszürkére. Használd fel ezen lágy színek több árnyalatát is, és teremts békés,többtónusú, azaz „színre szín” hatást, vagy párosítsd a semleges színeket rózsapirossal vagy levendulakékkel, amelyek virágos hangulatot árasztanak. A tökéletes hatáshoz válassz valamilyen természetes kiegészítőt otthonodba.

Réteges hatás

A kifinomult, légies megjelenés titka, hogy a színek finoman rétegződnek egymásra. A kisebb helyiségekben próbáljuk ki a semleges krémszíneket, amelyeket egy csipetnyi ibolyakékkel vagy áfonyavörössel egészíthetünk ki, így térnövelő hatást érünk el, a nagyobb terekben pedig használjunk sötétebb árnyalatokat, mondjuk mohazöldet vagy padlizsánlilát, így egyetlen, meghatározó fókuszpontot alakíthatunk ki.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...