A gyermekszobán kívül valószínűleg a nappaliban fogod tölteni a legtöbb időt.
Piros nappali

Teremts kényelmes otthont gyermeked számára a gyermekszobán kívül is

Teremts kényelmes otthont a gyermekszobán kívül is, amelyet a kis lakó imádni fog.

„Befejeztük a gyermekszoba festését, vajon a ház többi részét is érdemes frissíteni, mielőtt a baba megérkezik?”

Teljesen természetes, hogy a kis jövevény megérkezésekor a gyermekszobára összpontosítasz, de te és a gyermeked nemcsak a gyermekszobában fogjátok tölteni az időt.

Az AkzoNobel kutatása{*} szerint a gyermeket váró szülők 40%-a az élettér többi részét is kényelmessé és hívogatóvá szeretné lenni, de a kevés idő miatt nem tudják, hogyan vágjanak bele.

Ha te is ebben a helyzetben vagy, itt néhány ötletet adunk, hogy melyik területekre érdemes összpontosítani:

A különféle szövetek és felületek – például pamutból készült ágyneműhuzatok, egy vastag szőnyeg és egy puha gyapjútakaró – kombinálásával felépítheted a kényelem szintjeit a szobában.
Kellemes, semleges színű hálószoba

Édes álmok

Mivel várhatóan sok álmatlan éjszakában lesz részed, itt a tökéletes alkalom biztosítani hogy a hálószobád olyan hely legyen, ahol boldogan töltesz sok időt, főleg, ha úgy döntesz, hogy a baba veletek alszik az első pár hónapban.

A hideg semleges színek, így például az acélszürke és a homokszín, nagyegyszerűen pihentetik a fáradt szemeket, vagy a krémszínek a meleg fészek hangulatával fokozzák a kényelmet.

A különféle szövetek és felületek – például pamutból készült ágyneműhuzatok, egy vastag szőnyeg és egy puha gyapjútakaró – kombinálásával felépítheted a kényelem szintjeit a szobában.

Melyik festéket vegyem?

Szikla erőd
Kemény dió
Hajnali menedék

A világos árnyalatok, így például a tengerkék, galambszürke és a világos zöldeskék olyan időtálló színek, amelyek nyugodt környezetet teremtenek.
Egy pihentető szürke nappali

Egy élhető nappali

A baba megszületése után rengeteg családtag és barát látogatására számíthatsz, érdemes tehát felkészíteni a nappalit a vendégekre.

Szülés után a festés lesz a legutolsó gondolatod, ezért még időben fontold meg a megújítást nyugtató színpalettánk segítségével.

A világos árnyalatok, így például a tengerkék, galambszürke és a világos zöldeskék olyan időtálló színek, amelyek nyugodt környezetet teremtenek számodra és a baba számára is.

Melyik festéket vegyem?

Sarki éjszaka
Cseppkő oszlop
Edzett acél

Hozz létre egy sokoldalú vendégszobát egyszerű, semleges színösszeállítással, amelyet puha kárpittal és kiegészítőkkel tehetsz teljessé.
Egy pihentető vendégszoba

Készítsd fel otthonodat a vendégekre

Ha van vendégszoba a házban, érdemes elgondolkozni azon, hogy megfelel-e a nagyszülők, jó barátok és más kedves vendégek számára. Ezenkívül itt tárolhatod az apró-cseprő dolgokat is – például a tartalék pelenkákat, a barátoktól kapott ajándékokat és a baba számára vásárolt zuhanyzókrémeket –, amelyek a szülés környékén halmozódni kezdenek.

Hozz létre egy sokoldalú teret egyszerű, semleges színösszeállítással, amelyet puha szövetekkel és kiegészítőkkel tehetsz teljessé.

Gondolkozz nyugtató árnyalatokban, például szürkéskékben vagy ibolyaszínben, vagy meleg, semleges színekben, például dióbarnában vagy tópszínben.

Néhány személyes vonás, például egy szép növény egy világos színű cserépben, egy illatos gyertya vagy egy puha szőnyeg garantálja, hogy a szoba mindig készen áll még a váratlan látogatók számára is.

Melyik festéket vegyem?

Éjféli mélység
Ezüst vért
Tölgyfa háncs
Gyémánt por

Válassz egy kényelmes, nem piszkolódó szőnyeget, amely kiegészíti a falak színét, és helyezz rá puha padlópárnákat.
A gyermekszoba boldog lakója

Puhítsd a padlót

A következő években te és a gyermeked valószínűleg sok időt fogtok tölteni a padlón. Akár közösen játszotok, akár az első lépésekkel próbálkoztok, ez mind kényelmesebb, hogyha a padló puha.

Válassz egy kényelmes, nem piszkolódó szőnyeget, amely kiegészíti a falak színét, és helyezz rá puha padlópárnákat.

Érdemes megfontolni azt, hogy letakarod vagy eltávolítod azokat a kemény felületeket, amelyek a virgonc kis tipegő útjába kerülhetnek. Ezt egyszerűen elérheted úgy, hogy átrendezd a bútorokat, hogy több helyet csinálj a padlón, vagy pedig a dohányzóasztalt puha kerevetre cseréled le.

Tuti tipp

A falak megszenvedik, ha kisgyermek van a családban, ezért fontos olyan festéket használni, amely kiállja a próbát. Válassz foltálló, lemosható festéket, amelyről könnyen eltávolíthatod a váratlan foltokat.

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték, mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása!

Dulux EasyCare

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...