Csendre és békességre vágysz? A „Silent Revolution” színirányzat fókuszában a finom, semleges színek állnak. Így olyan tereket alakíthatsz ki otthonodban, amelyek nyugalmat árasztanak.
Szeretnel kikapcsolni egy kicsit vedd korbe magad lagy szinekkel

Szeretnél kikapcsolni egy kicsit? Vedd körbe magad lágy színekkel

Ha azt szeretnéd, hogy otthonod békét és nyugalmat árasszon, használj szelídebb, visszafogottabb színeket.

Olyan világban élünk, amelyben folyamatosan figyelnünk kell a körülöttünk zajló dolgokra. Ezért is fontos, hogy otthonunkban olyan, nyugalmat árasztó tereket alakítsunk ki, ahol kikapcsolhatunk és feltöltődhetünk testileg és lelkileg egyaránt. Ha olyan színeket szeretnél választani, amelyek egyszerre megnyugtatnak és revitalizálnak, nem kell tovább keresned. Válassz ebből a gondosan összeválogatott színösszeállításból, amely palettán megtalálod a természetes, kissé füstös, semleges színeket és a fehér különböző, finom árnyalatait.

Magabiztos, mégis szerény. Ez a színtrend a színek és tónusok finom játékával éri el a maximális hatást. Első lépésként fess fel egy tiszta, fehér alapot, majd lassan térj át a szelíd, színesebb tónusokra, mint amilyen mondjuk a homokszín, a világoskék, vagy a hűvös halványszürke. A füstös, semleges színek használatával melegséggel és színnel töltheted meg otthonod, ugyanakkor mégsem válnak uralkodóvá a térben. Egy hasonló árnyalatú szőnyeg, takaró vagy más textília tökéletes kiegészítője lehet az összhatásnak.

Ha ehhez hasonló, halvány színsémában találtad meg, amit kerestél, a megvilágítás kulcsfontosságú a helyiség légkörének kialakításában. Használj több, halvány fényű állólámpát és olyan csillárokat a mennyezeten, amelyeknek fénye szabályozható. Itt minden az egyszerűségről és a kifinomultságról szól, a szolid és gondosan megválasztott hangulatról – egó kizárva!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...