Szenvedéllyel teli nappalihoz miért ne festenéd a helységet merész vörösre? Ez a trendi lakótér a spanyol stílusú belső terekből merített ihletet.
Hozz letre szenvedellyel teli lakoteret!

Szenvedéllyel teli lakótérhez válaszd a vörös színt!

Dobd fel magad egy spanyol stílusú nappalival!

Meríts ihletet a spanyol stílusú belső terekből!

Ha a nappalit kicsit izgalmasabbá szeretnéd tenni, miért ne alakítanád át mediterrán stílusú szobává? A spanyol stílusú belső terek erős színárnyalatai kitűnően felélénkítik a fakó helyiségeket - gondolkozz meleg vörösben és mély narancsszínben, amelyet meleg semleges és ébenfekete hangsúlyokkal ellensúlyozhatsz!

A gazdag vöröset meleg semleges színnel egyensúlyozhatod.

A kiválasztott vörös árnyalat befolyással lesz a lakótér hangulatára és atmoszférájára. Meleg, barátságos hangulathoz válassz egy csipetnyi narancsszínt tartalmazó vöröset, mint ez a lágy, telt vörös szín. Drámaibb kinézethez sötétebb árnyalatot válassz, mint a cinóber vagy a bíbor!

A gazdag vörös tónusok kiegyensúlyozásához a szobát meleg, semleges színű és lágy krémszínű bútorokkal és kiegészítőkkel rendezd be!

Luxus hangulatért rétegezz szövetekkel!

A pazar hangulat fokozásához esetleg próbálj meg különböző luxus szövetekkel rétegezni, mint a pazar bársony és a plüss kárpit. Az összhatás vörös, gazdag és fényűző lesz - tökéletes meleg és barátságos menedék.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...