Díszítsd fel otthonodat néhány egyszerű ötlettel: a színre szín elv lényege, hogy több élénk színt használunk egyetlen térben.
Szinre szint a te otthonodban is

Színre szín a te otthonodban is

Használj több, telt, gazdag színt, amelyek azonnal pezsgéssel töltik meg otthonod.

A színre szín irányzat kilépett a magazinok oldalairól, és meg sem állt a lakberendezés világáig. A színek kiválasztásánál nincsenek kötött szabályok, ha azonban maximális hatást szeretnénk elérni, használjunk kontraszt árnyalatokat. Próbáld ki a mustársárgát és a füstös, mély ibolyakéket vagy mondjuk a smaragdzöldet és a hófehéret. Ha még mélyebb hatást szeretnél elérni, válassz két egymást kiegészítő, komplementer színt, mondjuk az acélszürkét és a sötétkéket.

Jó ötlet lehet, ha olyan színeket választunk, amelyek valahol már megtalálhatóak a lakásban, hiszen így egységet teremthetünk a színek között. A hagyományos stílusú otthont kedveled, vagy adott tárgyak köré alakítanád a belső teret? Válassz más színt a falra, megint más világos árnyalatot a hálófülkébe, és valamilyen világító, élénk színt a kandalló kürtőfalára. Válassz hasonlóan élénk színeket a kiegészítőknél is.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...