Több mindenre is használod a dolgozószobát? Színek alkalmazásával az otthoni dolgozószoba többfunkcióssá tehető, ahol öröm a munka.
Szinekkel alakits ki tobbfunkcios dolgozoszobat

Színekkel alakíts ki többfunkciós dolgozószobát – Dulux falfestékek

Alakíts ki többfunkciós dolgozószobát, ahol öröm a munka.

Ha a dolgozószoba több szerepet is betölt – például egyúttal vendég hálószoba vagy tároló is –, érdemes meghúzni a munkaterület határait, ellenkező esetben munkavégzés helyett szundikálni fogsz csak benne. Ha az íróasztal a fal felé néz, fesd egyszínűre a falat egy élénk, kreativitást serkentő színnel, amellyel egyúttal el is választja a teret a szoba többi részétől. Lehetséges, hogy az agyad ezután az adott színhez fogja kötni a munkavégzést.

Ha a szobában kihúzható ágy is van, néhány személyes tárgy, például egy szép festmény, egy váza friss virág vagy egy bekeretezett fénykép vendégfogadásra alkalmassá varázsolja a helyiséget (akkor is, ha váratlanul érkezik). A dolgozószoba egy idő után óhatatlanul egy csomó más tárgy gazdája lesz, így mindenképpen érdemes sokféle tárolóhelyről gondoskodnod. A polcokon remekül megférnek a kedvenc dolgaid, és villámgyorsan személyre szabottá teszik a helyiséget.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...