Forgalmas családi konyhádat felújítanád? Ügyes színösszeállítással hozz létre olyan teret, amely bármilyen eseménynek megfelel!
Stilusos csaladbarat konyha.

Stílusos családbarát konyha

Hozz létre olyan teret, amely bármilyen eseménynek megfelel!

Válassz egy nappal és éjszaka is megfelelő színösszeállítást!

A konyha színösszeállításának kiválasztásánál fontos, hogy olyan színárnyalatokat válassz, amelyek családi összejövetel vagy esti vendéglátás esetén is megfelelnek. A lágy, krétaszínű árnyalatok, mint a lila, a tengerzöld és a kékesfehér nem csak időtlen színek, hanem, ha az alkalom úgy kívánja, további kellékekkel is díszíthetők.

Ezek a lágy színek az időtlenség érzetével a vendégeket is azonnal ellazítják, és kiváló természetes hátteret biztosítanak, ahol a saját és a családod stílusa kitűnően érvényesül.

Itt a falakat törölhető matt festékkel festették le eau de Nil színnel, amely friss arculatot ad a szobának.

A zsúfoltság csökkentését stílusos tárolási megoldásokkal old meg!

A forgalmas családi konyhában rengeteg tárolóhelyre van szükség - különösképpen el kell zárni dolgokat a kis kezek elől! Itt a fehér konyhaszekrények a helyiséget világossá és tágassá teszik, a sötétbarna alapelemek pedig az egész összeállítást kiegészítik.

Vigyél meleget a helyiségbe színekkel és textúrával!

Ebben a nyíltterű helyiségben a mézszínű fabútorok a szobát kényelmessé és hívogatóvá teszik. A fenyőasztal előnye, hogy ha megsérül a felszín, akkor le lehet csiszolni és újra le lehet lakkozni.

A fenyőpadok is tökéletesek a családi élethez, mivel az utolsó percben érkező vendégnek is lesz hol leülnie. Tökéletes spontán vacsorákhoz!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...