Ha a spektrum sötétebb végéről választasz színeket, gyorsan és könnyen karakteressé teheted az új otthonodat: kifinomult érzetet kelthetsz anélkül, hogy egy vagyont fizetnél érte.
Legy meresz, es teremts kifinomult nappalit!

Sötét színtrendek a sikkes új otthonért

Azoknak, akik költözés után valami egészen mást akarnak: íme, az igazán divatos sötét árnyalatok!

„Szeretnék kilépni a komfortzónámból és most, hogy végre beköltöztem az új otthonomba, kipróbálnék egy modern színösszeállítást””.

A közelmúltban végzett nemzetközi felmérésünk szerint a költözők 31%-a merít inspirációt a divat- és a stílustrendekből, amikor az új otthonának dekorációjáról gondolkodik.

Most felfedjük az azoknak a kalandvágyó költözőknek szóló legjobb tippjeinket, akik mernek a manapság legdivatosabb, sötét, modoros színekből választani.

Amikor új otthonod kialakításáról van szó, a sötétebb színek könnyű és megfizethető módot kínálnak arra, hogy egy kis kifinomultságot vigyél az összeállításba. Már egy kicsi is nagyon sokat jelenthet, főleg, ha az egyik fő falon használod.

Nézd meg divatos színválasztásainkat, és ismerd meg, hogyan segíthet a Dulux létrehozni az új arculatot.

Egy ametiszt színű fal azonnal szenvedélyessé varázsolja az összeállítást, és remek választás a nagyobb terekhez, mint amilyen a nappali.
Egy csipetnyi biborlila szenvedely!

1) Ametiszt

Vibráló és csábító! Ez a gazdag bíborlila árnyalat sokoldalúbb, mint hinnéd: egy ametiszt színű fal azonnal szenvedélyessé varázsolja az összeállítást, és remek választás a nagyobb terekhez, mint amilyen a nappali. Az ütős hatás érdekében párosítsd komplementer színekkel, például mohazöldekkel, élénk sárgákkal, vagy a piros és a kék bizonyos árnyalataival.

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a Levendula völgy, a Nyíló rozmaring, az Aloe Vera és a Sárga kankalin árnyalatot!

A sötétszürke bármilyen térnek azonnal luxushangulatot kölcsönöz. Mélységet ad, így nem vonzza a tekintetet, ami a fehérnek vagy a krémszín tökéletes alternatívájává teszi, ha semleges hátteret szeretnél.
Valaszd a szurket, es kelts kifinomult hatast!

2) Viharszürke

A sötétszürke bármilyen térnek azonnal luxushangulatot kölcsönöz. Mélységet ad, így nem vonzza a tekintetet, ami a fehér vagy a krémszín tökéletes alternatívájává teszi, ha semleges hátteret szeretnél.

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a Hosszú alkony vagy az Örök sziklaszirt árnyalatot!

A vörös mély, csokoládéval kevert árnyalata határozottan drámai hatást kölcsönöz új otthonodnak.
A nemesi szinek klasszikus legkort teremtenek

A vörös mély, csokoládéval kevert árnyalata határozottan drámai hatást kölcsönöz új otthonodnak, ezért óvatosan használd! Párosítsd ropogósan fehér falakkal vagy máshol fafelületekkel a romantikus, elegáns hatásért, amely tökéletesen illik a hálószobához!

Melyik festéket ajánljuk? A 00YR 08/409, a 98RR 10/318 és a 70RR 23/409 árnyalatot.

Mivel a kékeszöldben kék és zöld árnyalatok is vannak, rendkívül megnyugtató szín, amelyet bárhol szabadon használhatsz az új otthonodban.
Probald ki az idotlen kekeszoldet!

4) Időtlen kékeszöld

Mivel a kékeszöldben kék és zöld árnyalatok is vannak, rendkívül megnyugtató szín, amelyet bárhol szabadon használhatsz az új otthonodban. Ellensúlyozd a hatást mentazölddel a megnyugtató érzetért, vagy maradj merész, és párosítsd mustársárgával!

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a 26BG 09/247, az 50GG 18/353, a 17YY 65/420 vagy az 56GG 64/258 árnyalatot!

A smaragdzöld egy káprázatos árnyalat, amelyet hagyományosan a gazdagsággal és a luxussal hozunk összefüggésbe. Érj el erőteljes hatást azzal, hogy bársonyos kékekkel és arannyal párosítod!
Energetizalo, smaragdzold falak

5) Smaragdzöld

A smaragdzöld káprázatos árnyalat, amelyet hagyományosan a gazdagsággal és a luxussal hozunk összefüggésbe. Megfogja a tekintetet, ezért párosítsd semleges színekkel, hogy elegáns ebédlő hangulatát keltsd. Ha bátrabbnak érzed magad, emeld ki a hatást bársonyos kékekkel vagy arannyal!

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki az 90GY 11/312, az 90GY 10/250, a 10BB 13/362 vagy a 46YY 74/602 árnyalatot!

Top tipp

Ha még mindig nem vagy biztos a sötét színek használatában, próbáld ki a Visualizer alkalmazást!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...