Rendelj online festéket és fesd ki a home office-t!

Érdemes elgondolkodni a mostanában nagyobb igénybevételnek kitett helyiségek megújításán. Egy frissen, a kedvenc színeidre festett szobában sokkal hangulatosabb lesz a home office, az online iskola, vagy bármely más tevékenység. Nézz szét a dulux.hu honlapon inspirációért, válaszd ki a stílusodnak, bútoraidhoz legjobban illő színeket, rendelj online festéket és szánj rá egy napot a felfrissülésre.

Hogyan válasszam ki a legjobb színt?

Keress néhány csendes percet és nézz szét a szobában: honnan és mennyi fény érkezik, milyen színű bútoraid, kiegészítőid vannak. Találd ki, hogy milyen hangulatot szeretnél adni a helyiségnek. Az ötlet bárhonnan jöhet: a természet csodálatos színei, távoli tájak inspiráló stílusai, a divat és életmód magazinok tippje mind-mind lehetséges ihletforrások. A dulux.hu Colour Futures oldalain összeszedtük neked az iránymutató trendeket.

Ha nehéz dönteni a színekről, használd a Dulux Visualizer ingyenes szobafestő alkalmazást a legjobb döntés érdekében. Vedd elő a mobilod és nézd meg élőben hogyan mutatnak a színek a szobádban! 

Még több inspirációért lapozd át az idei színkatalógusunkat!

Hol vegyek festéket? Próbáld ki a dulux.hu webshop ajánlóját!

Összegyűjtöttük azon kiskereskedelmi partnereinket, akik on-line felületeket tartanak fent és ezen projektben részt kívántak venni. Az ő webshopjaikat összekapcsoltuk a dulux.hu termék választó rendszerével. Így kényelmesen és gyorsan találhatsz inspirációt, kiválaszthatod kedvenc színedet és a célnak megfelelő terméket, és rögtön meg is mutatjuk, hogy melyik partnerünk webshopjában tudod megrendelni.

Hogyan rendelhetek festéket a dulux.hu partner webshopjaiban?

Válaszd ki a kedvenc színedet! On-line beszerzéshez érdemes a készre kevert színekből* választani, mivel ezek kiszállítása/kifizetése megoldott partereink webshopjában.

A dulux.hu főoldalon kattints a Színek menüre!

Válaszd ki a színcsoport! A szűrők segítenek szűkíteni a lehetőségeket.

Görgesd lejjebb a képernyőt és kattints a készrekevert festékekre*! A megjelenő palettáról válaszd ki a kedvenc színedet.

A megjelenő képernyőn nézd meg nagy méretben a színt, ha tetszik, kattints a részletek gombra.

A készrekevert színek meghatározzák, hogy milyen termékből tudod megvásárolni. Válaszd a tesztert, ha festés előtt kis felületen is kipróbálnád, vagy a nagyobb kiszereléseket, ha belevágsz.

Már csak a mennyiséget és a kiszerelést kell megadnod a rendelés előtt. Ezeket később még módosíthatod. Ha segítségre van szükséged, használd a festék kalkulátort.

Amikor minden megvan, kattints a megvásárolom gombra és a honlap megmutatja melyik parterünk webshopjában van készleten a kiválasztott termék.

Az adott webshop melletti nyílra kattintva továbblépsz a partnerünk webshopjába, a kiválasztott termék oldalára. Innentől a partner webshop feltételei szerint folytathatod a vásárlást.

*Ha mégis az üzletben keverhető színt szeretnél, az üzletkeresőben válaszd ki a hozzád legközelebb eső színkeveréssel foglalkozó üzletet (https://www.dulux.hu/hu/storefinder) Javasoljuk, hogy mindenképpen hívd fel a boltot mielőtt vásárolsz, mert több festéküzlet is szünetelteti a színkeverés szolgálatatást, illetve csak személyes átvétellel forgalmazza botlban kevert színeket.

Hol lehet még online festéket rendelni?

Folyamatosan egyeztetünk partnereinkkel, hogy csatlakozzanak a dulux.hu-n webshop ajánló rendszeréhez, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb ajánlatot. 

Amennyiben további ajánlatokat is szeretnél látni, próbáld ki az alábbi webshopokat, ahol szintén megrendelheted a Dulux termékeket:

OBI

Még több inspirációra vágysz?

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...