Nem kell vagyonokat költened dizájner bútorokra a boutique hotel stílusú hálószobai összeállításhoz! Egy kevés festék rögtön elbűvölő budoárrá változtatja a hálószobát.
Varazsold ragyogova a haloszobat!

Ragyogó hálószoba megfizethető áron!

Pihenj stílusosan a kényeztető, de megfizethető hálószobai összeállításainknak köszönhetően!

„Hogyan teremtsek luxushangulatot a hálószobában anélkül, hogy luxusárat fizetnék érte?”

Egyedülálló nemzetközi felmérésünk során a lakástulajdonosok 37%-a mondta azt, hogy a szülők hálószobájának kialakítása az egyik legfontosabb dolog a költözés után.

Nem csoda, hogy a hálószoba ilyen fontos számunkra, végül is szinte a fél napot itt töltjük. De a hálószoba nem csak az alvás miatt fontos: a pihenés szentélye, ahová visszavonulhatunk, hátrahagyva a napi gondokat.

Szerencsére nem kell vagyonokat költenünk dizájner bútorokra és pazar szövetekre a boutique hotel stílusú hálószobai összeállításhoz! Egy kevés festék rögtön elbűvölő budoárrá változtatja a hálószobát.

Hogyan csináld?

A drágakövek mély tónusai dekadens, egzotikus légkört teremtenek. Keltsd életre a drágakövek gazdag, erőteljes színeit a matt és fényes felületek kombinálásával!
Merits ihletet a dragakovekbol!

1) Drágakőszínek

A drágakövek mély tónusai dekadens, egzotikus légkört teremtenek. Használj matt fényű festéket a gyönyörű, lágy hatás érdekében; vagy válaszd a fényes festékeket az öltözőasztalhoz és a hozzá tartozó székhez, és varázsold azokat megkapóan hangsúlyos darabokká!

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a Jégvilág, a Cordobai bíbor, a 10BB 07/150 vagy a 23RB 11/349 árnyalatot!

Meríts ötletet az éjszakai ég látványából, és fesd falakat a legsötétebb kékre, ami stílusos, misztikus hatást kelt, ugyanakkor hívogató és meghitt!
Teremts luxushangulatot kiralyi kekkel!

2) Éjkék

Meríts ötletet az éjszakai ég látványából, és fesd a falakat a legsötétebb kékre, ami stílusos, misztikus hatást kelt, ugyanakkor hívogató és meghitt! Párosítsd tükröződő felületű bútorokkal, hogy a fény több helyről visszaverődjön, és a ragyogás érzetét keltse!

Melyik festéket ajánljuk? Válaszd a 90BB 09/186 vagy a 70BB 14/202 árnyalatot!

Válassz mély erdeigyümölcs-színeket a hálószobába: ezek eléggé visszafogottak ahhoz, hogy pihentessenek, ugyanakkor kellően gazdagok ahhoz, hogy hangsúlyosak legyenek.
Tedd dramaiva az erdei gyumolcsok vorosevel!

4) Gazdag vörösek

A vörös drámai hatást kölcsönöz a szobának. Érdemes a hálószobába mély erdeigyümölcs-színeket választani, mivel ezek eléggé visszafogottak ahhoz, hogy pihentessenek, ugyanakkor kellően gazdagok ahhoz, hogy hangsúlyosak legyenek.

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a Sangria málna vagy a Carmen rózsa színeit!

A halvány, ezüstös árnyalatok elegáns, felnőttes hangulatot teremtenek, és szinte bármilyen más színnel kiegészíthetők.
Kifinomult, modern haloszoba

5) Modern monokróm

A fekete és a fehér kombinációja önmagában is modern. Használd az egyiket a fafelületekre, a másikat pedig a falakra, hogy jól nézzen ki! Ha kísérletező kedvedben vagy, miért ne próbálnál ki különféle hatásokat? A fekete-fehér csíkozás vagy az ombre, azaz a halványuló színátmenet hipermodern hatást kelt.

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a Sarki éjszaka és a Távoli vitorla színt!

Top tipp

Párosítsd a ropogós, fehér ágyneműt plüss takarókkal és bársonypárnákkal az abszolút boutique hotel hangulatért – megfizethető áron!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...