Ragadd meg Afrika melegét úgy, hogy a nappalidat meleg semleges színre fested és természetes anyagokkal, valamint népművészeti tárgyakkal díszíted!
Ragadd meg Afrika erejet!

Ragadd meg Afrika erejét és szívét!

Tükrözd vissza a kontinens földszínű árnyalatait meleg semleges színekkel!

Ragadd meg Afrika lényegét!

A vad Afrika a fenséges tájak csodálatos képeit idézi fel a hegységektől a nyílt szavannákon át. Ragadd meg Afrika hatalmas síkságának varázsát meleg semleges színösszeállítással, amelyet a kontinens természetes szépsége inspirált!

Semleges festőfelület

Kombináld össze a földies színek különböző árnyalatait, mint az aranyokker, a vörösesbarna és a rozsdabarna, amelyek ennek a változatos tájnak egy sor árnyalatát tükrözik!

Miért ne használnál visszafogott háttérként két vagy három hűvösebb semleges színt a falakra és a mennyezetre, majd siennai barnát hangsúlyként? Itt a szürkésbarna árnyalatai tökéletes hátteret nyújtanak népművészeti tárgyaknak.

Csodálatos népművészeti tárgyak

Ennek a színösszeállításnak tökéletes kiegészítője a vörös és fekete kellékekkel történő hangsúlyozás. Legyen a bútorzat egyszerű, puha bőrből készült kanapéval, fából készült asztalokkal és természetes anyagokkal, mint a pamut párnák és a szizálkender szőnyeg. Mikor kész vagy, dőlj hátra és pihenj és álmodj az afrikai vadonról.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...