A skandináv beltér elegáns vonalakról, letisztult színekről és diszkrét eleganciáról szól. Hozd létre otthonodban ezt a fesztelen hangulatot!
Diszits skandinav stilusban

Otthonodat skandináv stílusban díszítenéd?

Hozd létre a skandináv belső terek letisztult eleganciáját!

Tiszta, friss színek kiválasztása

A kortárs északi stílus a modern, világos fabútorokat semleges színpalettával ötvözi, hogy növelje a térérzetet és nyugodt környezet jöjjön létre. Tiszta, friss színárnyalatokban gondolkozz: világos árnyalatú zöldek és kékek, törtfehér és természetes fényű fatónusok, mint a kőris, a bükk és a fehér fenyő.

Ebben az egyterű helységben használt kékeszöld árnyalatok nem csak nyugalmat és kifinomultságot árasztanak, hanem a skandináv táj békességét is visszatükrözik.

Kontrasztot hozz létre tónusos színekkel!

Egyszerű színösszeállításhoz válassz két, egymástól csak néhány árnyalattal eltérő színt, például középerős zöldeskéket a falra és egy sötétebb árnyalatot a szegélyre. Ezek a színek visszaköszönhetnek a kiegészítőkön keresztül, harmóniát teremtve a szobában.

Természetes textúrájú kiegészítőket használj!

A skandináv stílus kulcsfontosságú része a fa. Olyan világos színű, modern fabútorokkal egészítsd ki ezt az arculatot, mint a tiszta, minimalista vonalú nyírfa.

A meleg hangulat és a békés atmoszféra létrehozásához próbálj ki néhány texturált kiegészítőt, mint például egy formás csillárt vagy földszínű kerámiát.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...