Otthoni dolgozó szobádhoz választanál színeket? Inspiráljon a természet, a nyugodt tanuló szobához párosíts zöldet és földszínű barnát!
Nyugtato zold a tanulo es dolgozo szobakba

Nyugtató zöld a tanuló és dolgozó szobákba

Inspiráljanak a természet gyönyörű zöldjei!

Hozd be a szabadból a színeket!

A produktivitáshoz elengedhetetlen otthon egy inspirációs hely, ahol dolgozhatsz. A tanulmányi siker titka egy olyan helyiség létrehozása, amely nyugodt, ugyanakkor energiával tölt fel.

A természeti táj inspirálta zöldek, barnák és semleges színek kitűnően kiegészítik egymást. A gazdag zöldeknek és barnáknak ez a tompított színpalettája egyfajta nyugalmat áraszt, így kellemes és produktív környezetet teremt, míg a pávazöld mennyezet egy kis meglepő drámai hatást kelt.

Rendszerezettséghez hozz létre zónákat!

Ahhoz, hogy a teret tisztán és zsúfoltságtól mentesen tarthasd, különböző feladatokhoz különböző zónákat hozhatsz létre, mint például egy területet a kreatív, interaktív tevékenységekhez, egy kényelmes pihenő sarkot, ahol egy jó könyvet olvashatsz, vagy egy olyan részt, ahol az íróasztal és a számítógép kap helyet.

Természetes anyagokból készült kiegészítőket használj!

A természetes téma erősítéseként használhatsz fabútorokat és különböző kiegészítőket és anyagokat, mint a gyapjúszövet, pamut és bőr. Tedd rendbe az íróasztalt, majd inspiráló képekkel és elegáns edényekben tartott hasznos irodaszerekkel vedd körül! Végül dőlj hátra, pihenj és élvezd, ahogy a kreativitás körülvesz!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...