Meleg, semleges színű nappali
Nappali Heartwood színben

Nyugalmat árasztó otthon a 2018-as év Dulux színével

Könnyen megvalósítható ötletek otthonod felújítására a természet ihlette legújabb divatszínekkel

Szereted az otthonos, kuckós légkört? Ötvözd a Meghitt Fészek, a 2018-as év Dulux színének meleg, barnás-rózsaszínes árnyalatát kakaó, agyag és púderrózsaszín színekkel – ez a földes színösszeállítás az egész lakásban meleg, meghitt hangulatot teremt.

Gondoskodást árasztó, természetes árnyalatok

Nyugalmat árasztó, természetes hálószoba
Hálószoba Heartwood színben

Sokan vagyunk, akik szívesen begubózunk a hálószoba kényelmébe, ezért ott tökéletes választás a Meghitt Fészek színt nagy felületre felvinni, majd kávé vagy terrakotta színű szegélyekkel ellensúlyozni. Ugyanezzel a módszerrel festhetünk kéttónusú falat, vagy használhatjuk az ablakkeretek és szegélylécek kiemeléséhez. A kiegészítőkhöz a bőr, a gazdag faszínek, vagy egy kis fém ajánlott.

A kéttónusú fal festéséhez itt találsz rövid útmutatót.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
80YR 21/226

Rétegszínek a konyhában

Meleg színek a konyhában
Meleg színek a konyhában

A Meghitt Fészek lágy barnás-rózsaszínes árnyalata tökéletesen ötvözhető a kakaó selymességével – ez a párosítás még a legminimalistább konyhában is melegséget teremt. Stílusos hatást érhetünk és puhíthatjuk a konyhabútorok merev vonalait, ha a pult alsó felét és egy térelválasztó falat ugyanolyan színűre festünk le.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
90YR 55/051
13YR 07/157
80YR 21/226

A természet ihlette dizájn ötletek

Játékos kavicsok a gyerekszobában
Játékos kavicsok a gyerekszobában

Egyszerű festési technikával is nagy hatást érhetünk el, különösen a gyerekszobában. Próbálj ki egy új színhatást a hálószobádban: fess kavicsszerű motívumokat a falra, és ötvözd hozzájuk a Meghitt Fészek visszafogott barnás-rózsaszínes árnyalatát meleg agyagos és tejeskávés tónusokkal, vagy akár egy leheletnyi orgonalilával. Láthatod a képen, hogy a meleg színeket hogyan tehetjük mégis játékossá.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
10YR 27/323
Dulux A Nagyvilág Színei Zarándok útja

90YR 36/203

További inspirációt keresel a színválasztáshoz? Itt további információt olvashatsz a Meghitt Fészek színről, amely a 2018-as év Dulux színe.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...