cf20_természetes_konyha
Szürke, természetes konyha Tranquil Dawn színűre festett konyhaszekrényekkel

Négy lehetőség arra, hogy a Hajnali ölelés árnyalattal új színt vigyél a konyhába

Készen áll a konyhád arra, hogy új színt vigyél bele? Négy lehetőséget mutatunk be a felfrissítésére a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés színnek a felhasználásával

Amikor valaminek az értelmét szeretnénk megtalálni, egymáshoz fordulunk válaszért és vigasztalásért, összegyűjtjük barátainkat és szeretteinket, hogy fennmaradjanak az értékes kapcsolatok. Erre gyakran a konyhában, otthonunk tényleges szívében kerül sor. Fejezd ki személyiségedet ebben a térben! Felfrissítésének legegyszerűbb módja, ha átfested, ehhez pedig ötleteket meríthetsz a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés köré kialakított négy színpalettánk valamelyikéből.

1. Érezd jól magad a melegen szürkés, természetes hangulatú konyhában!

A világosszürke nyugalmat sugárzó hátteret biztosít a főzéshez és a szeretteiddel való együttléthez. Ez a sokoldalú szín finom melegséget lehel a térbe, ha melegebb színárnyalatokkal teszed hangsúlyossá, pl. a lámpák és kiegészítők korallszínű tónusa ideális választás.

A beton munkalap ipari hatását úgy lágyíthatod, hogy a konyhaszekrényeket a derengő és légies Hajnali ölelés színnel fested be. Életteli zöld növényekkel friss energiától duzzadóvá teheted a teret. Őrizd meg a nyugodt hangulatot, tegyél ide-oda különféle befőttesüvegeket és vázákat – ezek is nyugalmat sugároznak!

Azt szeretnéd, hogy a színek menjenek a felületekhez? Még ma töltsd le a Dulux Visualizer alkalmazást. és nézd, ahogy kedvenc színeid életre kelnek a konyhában!

Melyik színt vegyem?

2. Alakíts ki boldogságos hangulatú konyhát derűs színekkel!

cf20_boldog_konyha
Boldog konyha narancssárga, rózsaszín és Tranquil Dawn színben

Merész színekkel tedd olyanná konyhádat, ahol szívesen tartózkodsz. Egy tekintetet vonzó sötétebb tónusú narancs felület mindenképpen olyan háttér, amely energiával és élettel tölti meg az étkezések idejét.

Használd kreatívan az osztott hatást, és a polcokat fesd ugyanolyan halvány rózsaszínűre, mint a fal felső harmadát, hogy a színátmenet folyamatos legyen! A vibrálás kiegyensúlyozására ezt keretezd be egy Hajnali ölelés színű függőleges csíkkal!

Konyhai eszközeidet úgy válaszd meg, hogy menjenek a falakhoz – így trendi, pop art hatást érhetsz el.

Így tudsz egyszerűen osztott színű falat festeni:

Melyik színt vegyem?

3. Csendszínű Hajnali ölelés egy minimalista konyhában

cf20_minimalista_konyha
Szürke-zöld, minimalista konyha

Hasonló tónusokat kombinálva békés színátmenetet érhetsz el. A legnagyobb színfoltot fesd hideg szürkére, hogy ellenpontozza a Hajnali ölelés égszínzöld tónusát!

Egységesítsd a polcokat és a tárolókat: fesd mindkettőt ugyanolyan matt, hamvadó faszén színűre.

Ezt a kifinomult hangulatot gondosan kialakított, minimalista konyhával érheted el. A kiválasztott alapfelszereléseket úgy díszítsd, hogy kinézetük letisztult és egyszerű legyen! Melegséget fa textúrákkal vihetsz a térbe.

Jól jönne egy kis segítség a tónusok összeválogatásához? Még ma rendelj kis kiszerelésű, hengerfejjel ellátott Dulux színmintát! Segítségével könnyen megnézheted, mely színek néznek ki a legjobban egymás mellett.
 

Melyik színt vegyem?

4. Kreatív konyhában tégy tanúbizonyságot kulináris képességeidről!

cf20_kreatív_konyha
Kreatív konyha olajzöld és Tranquil Dawn színben

Gazdag olajzölddel fűszerezd a helyiséget! E szín földes színárnyalata régmúlt időkbe vezet vissza. Ezzel a színnel az ételkészítés konkrét helyét keretezheted be. A fal többi részéhez használj Hajnali ölelés árnyalatot, hogy a tér levegős és vidám maradjon!

Ezt a rusztikus témát cserépedényekkel, fa berendezési tárgyakkal és kézműves üvegkancsókkal egészítheted ki. Mutasd meg, mennyire szeretsz sütni-főzni: ínycsiklandozó tányérokon szervírozd legfrissebb alkotásaidat!
 

Melyik színt vegyem?

Ha a Dulux EasyCare falfestéket használod, a gyerekszobában sem kell azon aggódnod, hogyan tartod tisztán ragyogó falfelületeidet.

Így érheted el a megfelelő hangulatot a gyerekszobában a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés színpalettáival:

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...