Próbáld ki a Heartwood színt a gyerekszobában!
Hálószoba Heartwood színben

Négy festésötlet a gyerekszoba átalakítására a 2018-as év Dulux színével

A gyerekek új gyerekszobát szeretnének? Találd meg a hozzájuk legjobban illő stílust a 2018-as év Dulux színének segítségével!

Ihletet keresel a gyerekszoba felújításához? Próbáld ki a Meghitt Fészek színt, a 2018-as év Dulux színét. A Dulux Globális Esztétikai Központ színszakértői szerint ez a pillanat színe – az alkotás megkönnyítéséhez pedig illeszkedő kiegészítő színeket is ajánlanak. Akár vibráló, akár nyugtató szobára vágynak a gyerekek, a Meghitt Fészek szín sokoldalúságának köszönhetően könnyedén megtalálhatod a hozzájuk illő összeállítást.

1. Kényeztető gyerekszoba

Próbáld ki a Heartwood színt a gyerekszobában!
Hálószoba Heartwood színben

Ha új dekorációs ötletet keresel, próbálj meg széles, élénk mustárszínű csíkokat kombinálni földes pasztellszínekkel. Ebben a környezetben a Meghitt Fészek tartós hátteret biztosít a gyerekszobának, és bármikor hozzáalakíthatod a szoba többi részét, ahogy a gyermek nő.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
10YR 37/143
00YY 21/321

2. Meghitt gyerekszoba

A Heartwood színnel festett alakzatok segítségével fantáziadússá teheted a gyerekszobát
Heartwood színű pöttyök a gyerekszobában

Üde, játékos gyerekszobát varázsolhatsz rózsaszín és lila színekkel. Ez a paletta akkor mutat a legjobban, ha halvány alapszínt használunk, majd sötétebb komplementer színekkel különböző mintákkal kísérletezünk. A könnyen megvalósítható ovális minták játékosságot kölcsönöznek a szobának. Érdemes textúrált anyagokkal kiegészíteni a hatást.

Érdemes kipróbálni: Tekintsd meg, milyen könnyű ovális mintát festeni.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
30YR 49/097
30RR 22/031

3. Életteli gyerekszoba

Párosítsd a sárgát a Heartwood színnel a gyerekszobában
Heartwood és sárga szín a gyerekszobában

Az élénk sárga szín kihozza a Meghitt Fészek, a 2018-as év Dulux színének lágy barnás-rózsaszínes jellegét. Ha a Meghitt Fészek színt a fal alsó részén alkalmazzuk, azzal nyugtató hatást érhetünk el az ágy körül – amely ideális alváshoz –, miközben a szoba hangulata könnyed és játékos marad. A stílust halvány faszínű kiegészítőkkel és pasztellszínű ágyneművel tehetjük teljessé, de egy leheletnyi zöldet is bátran hozzáadhatsz.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
40YY 49/408
20YY 36/370

4. Hívogató gyerekszoba

Használd a természet-ihlette festékszínek és a Heartwood ötvözetét a gyerekszobában!
Természetes tónusok és a Heartwood szín a gyerekszobában

Ha nyugtató hatású színösszeállítást szeretnél, fess széles csíkokat a falra természetes hatású zöld, kék és semleges földes színekkel. Szobanövényekkel és fabútorokkal érdemes kiegészíteni a csendesítő hangulatot. Remek tipp: az íróasztal mögötti falra érdemes felvinni a legsemlegesebb színt, hogy a kiegészítőket bármikor le tudd cserélni.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
50GG 40/064
Dulux EasyCare Hajnali Menedék
50YR 53/011

Ihletet kaptál? A Dulux Visualizer alkalmazás segítségével felfedezheted, hogyan fognak mutatni ezek az új színpaletták a gyerekszobában.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...