Négy lehetőség arra, hogy a Dulux év színét kipróbáld a hálószobában.

Fedezd fel, hogy a 2018-as év Dulux színét hogyan használhatod fel a hálószobában!

Kíváncsi vagy rá, hogyan alakíthatod át a hálószobát a legújabb divat szerinti színekkel? A Globális Esztétikai Központban dolgozó szakértőink feltárták az új színskála színeit, amelyek egytől egyik kiválóan illenek a Meghitt Fészek árnyalathoz, a 2018-as év Dulux színéhez. Merülj el a négy különböző hálószobai színpalettában, és fedezd fel, milyen különböző módokon használhatod a Meghitt Fészek színt az otthonodban.

1. Meghitt hálószoba

A Heartwood és a rózsaszín kombinációja a hálószobában
Hálószoba Heartwood színben

A Meghitt Fészek szín legfontosabb tulajdonsága, hogy nyugalmat áraszt a lakásban, és éppen ezért ideális választás a hálószobában. Ha kombináljuk a Meghitt Fészek színt a tintakékkel, vagy az agyagszürkét a kávés tónusokkal, pillanatok alatt nyugalmat teremthetünk a szobában. Ha ki szeretnénk emelni egy területet, például az íróasztal vagy az öltözködőasztal környékét, érdemes lehet például különböző ábrákat festeni arra a felületre.

Az ovális minták festéséhez itt találsz rövid útmutatót.

Melyik festéket vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072

90RR 16/095

Dulux A Nagyvilág Színei Bódító Kardamon 

46RB 06/074

2. Kényeztető hálószoba

A Heartwood és a halvány rózsaszín párosításával igazán lakályossá teheted a hálószobát
Kuckós hálószoba rózsaszínben

Ha kényelmes, kuckós érzést szeretnél teremteni a hálószobában, és ehhez keresel ötleteket, próbáld ki a Meghitt Fészek szín és a lágy rózsaszínes tónusok párosítását. Ha ehhez a palettához később plüssből készült kiegészítőket adsz, még kellemesebbé teheted a hálószobai kuckót.

Melyik festéket vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
90YR 55/051
10YR 27/323

3. Életteli hálószoba

Ha a Heartwood színt zölddel kombinálod, energiával teli hálószobát kreálhatsz
Energizáló hálószoba zöld színnel

Ha energiarobbanásra vágysz, érdemes a Meghitt Fészek színt élénk zöld és sárga színekkel kombinálni. Festhetünk ezekkel a zamatos színekkel például határozott, függőleges csíkokat a falra, aminek hatására reggel frissen kipattanunk az ágyból.

Melyik festéket vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
70YY 18/152
90YY 52/138

4. Hívogató hálószoba

A Heartwood és a kék kombinációja pihentető érzetet kelt a hálószobában
Pihentető hálószoba kék színnel

Ha laza színkombinációt szeretnél, ötvözd a Meghitt Fészek színt semleges árnyalatokkal, valamint a palakék sötétebb tónusaival. Ez a paletta rendkívül könnyen használható, és sokféle otthonban jól fog mutatni, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy bátran játssz a színblokkolással és a kontrasztokkal. Használj mellé természetes anyagokat, mint például pamut vagy vászon kiegészítőket, amelyek hozzájárulnak a nyugtató, pihentető végeredményhez.

Melyik festéket vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
50YR 53/011
90BG 17/090

Ihletet kaptál? A Dulux Visualizer alkalmazás segítségével felfedezheted, hogyan fognak mutatni ezek az új színpaletták az otthonodban.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...