Próbáld ki a Heartwood színt a konyhában!
Konyha Heartwood színben

Négy lehetőség arra, hogy a 2018-as év Dulux színével új színt vigyél a konyhába

Új ötletek arra, hogyan vigyél új színt a konyhába a 2018-as év Dulux színével

A legújabb konyhai divatszíneket keresed? A Globális Esztétikai Központban dolgozó szakértőink bemutatták az új, komplementerszínekből álló palettát, amelynek árnyalatai egytől egyik kiválóan illenek a Meghitt Fészek színhez, a 2018-as év Dulux színéhez. Fedezd fel, hogy melyik stílus illik a leginkább a konyhádhoz – mindegyik szívében a Meghitt Fészek melegsége áll.

1. A nyugalmat árasztó konyha

Kombináld a Heartwood színt meleg tónusokkal a konyhában!
Meleg színek a konyhában

A konyha falán a 2018-as év Dulux színe megnyugtató, otthonos hatást kelt. Ha melegséget árasztó színkombinációt szeretnél elérni, próbáld meg a Meghitt Fészek színt az agyag világosabb és a gesztenye vagy a kakaó sötétebb árnyalataival ötvözni.

Melyik színt vegyem?
A 2018-as év Dulux színe: Meghitt Fészek 10YR 28/072
60YR 20/117
50YR 08/038

2. A gyönyörök konyhája

Kombináld a Heartwood színt a konyhában energikus árnyalatokkal, például zölddel!
Heartwood szín a konyhában, zölddel párosítva

A gazdagság és a luxus érzetét a Meghitt Fészek és a rózsaszín púderszín, valamint a lágy tejeskávé kombinációjával érhetjük el. Ez a színösszeállítás ideálisan kombinálható gazdag anyagokkal és fémes kiegészítőkkel a meleg ölelésre emlékeztető hatás elérése érdekében.

Szakértő tipp:

Próbáld ki a kéttónusú falat két különböző festékszín használatával. A modern hatás elérése érdekében a világosabb színt vidd fel a fal felső részére.

Útmutató kéttónusú fal festéséhez.

Melyik színt vegyem?
A 2018-as év Dulux színe: Meghitt Fészek 10YR 28/072
Dulux EasyCare Lenszövet
07GG 07/143
70YY 18/152

3. A kreativitásra serkentő konyha

Próbáld ki a Heartwood színt a konyhában!
Konyha Heartwood színben

Van a családodban szakács, aki szeret kísérletezni? Izgalmas színpalettával segítheted inspirálni. Javasoljuk a mohazöld színt a Meghitt Fészek, a 2018-as év Dulux színének kontrasztjaként. Ne feledkezz meg a váratlan részletekről – fess színesre néhány olyan felületet, ahol az ember nem is számít rá, mint például az asztallap vagy a konyhapult alján.

Melyik színt vegyem?
A 2018-as év Dulux színe: Meghitt Fészek 10YR 28/072
13YR 07/157
10YR 37/143

4. A közösségi konyha

Kombináld a Heartwood színt pasztell árnyalatokkal a konyhában!
Pasztell árnyalatok a konyhában

Tedd magadévá a legújabb divatszíneket, és kombináld a Meghitt Fészek színt pasztell árnyalatokkal. Fess stílusos kéttónusú falat például égszínkék és krémszínnel. Nagyon jól mutat, ha ezek a színeket az egyéb felületeken is visszaköszönnek, például a konyhasziget oldalszegélyén, miközben a mélykék hangsúlyszín stabilizálja az összképet. A végeredmény nyugalmat árasztó, könnyed konyha, amelyben még a legjobban rohanó család is jól érezheti magát együtt.

Melyik színt vegyem?
A 2018-as év Dulux színe: Meghitt Fészek 10YR 28/072
Dulux EasyCare Cseppkő oszlop
90BG 35/068
30BB 05/022

Ihletet kaptál? A Dulux Visualizer alkalmazás segítségével felfedezheted, hogyan fognak mutatni ezek az új színpaletták a konyhádban.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...