Hozz létre stílusos, modern nappalit úgy, hogy a meleg semleges színek különböző árnyalataira fested a falakat, és hűvös árnyalatú bútorokat adsz ehhez!
Elegans egyszeruseg semleges szinekkel.

Modern elegáns stílushoz rétegezz semleges színekkel!

Stílusos modern nappalihoz rétegezz különböző színárnyalatokkal!

Rétegezz semleges színekkel, hogy felkeltsd az érdeklődést!

Könnyű elegáns semleges színösszeállítást létrehozni. Ha mélységet és érdekeset akarsz létrehozni, fesd a falakat meleg semleges színekre, mint az osztriga, kő és homok színe, ahogy ezt ebben a nappaliban is tették. Különböző textúrájú lakástextilek hozzáadásával, mint a selyem és a szőrme még több sokszínűséget lehet adni a helyiségnek.

Egységes modern arculat

Modern arculathoz használj hűvös semleges színű bútorokat törtfehér színben! Itt a csiszolt cementpadló felfelé tükrözi a fényt, amely a szobában itt-ott megvillan és így növeli a térérzetet. A padló a mennyezet színét is visszatükrözi így összekapcsolva a szoba különböző részeit.

Elegáns befejezés

Ha melegséget adnál egy nagy helyiségnek, használj természetes anyagokat, mint a fabútorok, a pamutpárnák és a puha gyapjú takarók!

Meglátod, hogy a különböző szürke árnyalatok és a változatos textúrák érdekessé teszik a szobát, ezzel bizonyítva, hogy a semleges színösszeállításba nem szükséges merész hangsúlyos színt tenni. Ha viszont szeretnél kontrasztot, akkor az igazán elegáns befejezéshez jó ötlet, ha adsz hozzá néhány fekete kiegészítőt.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...