cf20_a_2020-as_év_színe_a_nappaliban
Lágy, homokszínű tónusokkal nyugodt nappalit alakíthatsz ki a 2020-as év színével

Minden, amit a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés színről tudnod kell

Fedezd fel, milyen ötleteket rejt a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés, és hogy miként alakíthatod át vele otthonodat!

A Dulux Global Aesthetic Centerben dolgozó színszakértői minden évben összeülnek nemzetközi belsőépítészekkel, trendkutatókkal, hogy megbeszéljék a mindannyiunkat érintő új globális trendeket. A megbeszélés eredményeit egyetlen olyan 2020-as alapvető színtrendben foglaljuk össze, amelynek hatása világszerte az összes otthonban tapasztalható lesz. Ezután az év színe köré négy csodálatos palettát alakítunk ki, olyan hangulattal és stílussal, hogy mindenki megtalálhassa közöttük a magához legjobban illőt.

2020 egy új évtized kezdete. Új kezdet. Új hajnal. Egyre hektikusabb és egyre digitálisabb világunkban vágyunk az elmélyült gondolkodásra és az emberségre. Ezért a reggeli égbolt színei alapján színszakértőink egy inspiráló, új árnyalatot alakítottak ki – ez a Hajnali ölelés.

2020-nak ez a sokoldalú színe látszólag azokkal a tónusokkal együtt változik, amelyekkel együtt használják – más a hatása a melegebb, a natúr, a lágyabb és a ragyogóbb palettán. A Hajnali ölelés a színskálán valahol a zöld, a kék és a szürke között helyezkedik el – akárcsak a reggeli égbolt múló szépsége –, és ennek eredményeképp tökéletes színtrend a 2020-as évre.

Nézzük meg, hogy a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés, hogyan formálhatja át otthonodat.

Hol vegyem meg? 

A Hajnali ölelést bármely Dulux színkeverőgéppel a 45GY 55/052 kód vagy a Hajnali ölelés név megadásával ki tudod kevertetni!
Használd a https://www.dulux.hu/hu/storefinder linket és üzletkeresőnk segítségével könnyen megtalálhatod a hozzád egközelebb eső színkeveréssel foglalkozó boltot. 

Lágy, homokszínű tónusokkal nyugodt nappalit alakíthatsz ki a Dulux Év színe 2020 árnyalattal

A 2020-as év sokoldalú színe, a Hajnali ölelés látszólag finoman megváltoztatja tónusát azoktól az árnyalatoktól függően, amelyekkel kombinálva használják. A fenti képen homokszínű tónusokkal együtt olyan nyugodt, tápláló teret hoz létre, amelyben kiválóan lehet az egészséges életmódra és a pozitív kommunikációra koncentrálni. Megnyugtató, kényelmes díszpárnák és takarók, melegséget sugárzó fa berendezési tárgyak és hangulatjavító szobanövények egészítik ki ezt a könnyed, légies hatást.


Melyik színt vegyem?

Ebben a 2020-as év színtrendjével színezett konyhában világos árnyalatok pattannak le a fekete-fehérről

cf20_a_2020-as_év_színe_a_konyhában
Többszínű konyha a Tranquil Dawn színnel, a 2020-es év Dulux-színével


Ebben a hűvösen magabiztos hangulatú konyhában fekete mintájú konyhaszekrények alkotják a fehér munkalap ellenpontját, a Hajnali ölelés nyugodtabb sávjából pedig egy életteli, sárga fal emelkedik ki. Ebben a színösszeállításban a 2020-as év sokoldalú színe kissé bizarr, pasztell hatásúvá válik, és nagyobb mélységet ad a látványnak.

Színes bútorokkal és játékos kiegészítőkkel vidám, napos hangulat érhető el.

Melyik színt vegyem?

Nyugodt, békés hálószoba a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés színével
cf20_a_2020-as_év_színe_a_hálószobában


Ez a hálószoba tökéletesen ellensúlyozza hektikus, modern világunkat. A mindennapi élet itt visszatér a csodálatosan egyszerű alapokhoz. A falakat a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelés színűre festették. amelynek itt visszafogott, minimalista hatása van az ugyanolyan tónusra festett fal és mennyezet mellett, mintegy keretet és baldachint alkotva az ágy körül.

A legegyszerűbb anyagok, többek között a vászon, a fa és a márvány, megőrizték természetes állapotukat, pihenést és megújulást kínáló szobát alkotva. 

Melyik színt vegyem?

Hozz létre meleg hatású, kifejező életteret a 2020-as év színtrendjeivel!

cf20_a_2020-as_év_színtrendjei_a_nappaliban
Hozz létre meleg, kifejező életteret a 2020-as év színtrendjeivel!


Ebben a meleg hatású, kreatív nappaliban gazdag, telített színek, többek között a levélzöld és a kékeszöld, együttesen intenzív hangulatot hoznak létre. Ezen a palettán a Dulux Év színe 2020 Hajnali ölelésnek megnyugtató szerep jut: halvány, kontrasztos árnyalata kiegyensúlyozza a látványt.

Kézzel fonott bútoraival, kézműves fújt üvegeivel és virágmotívumaival ez a szoba kapcsolódási pont a múlthoz, modern berendezése pedig meghitt, inspiráló légkört teremt.

Melyik színt vegyem?

Több színt szeretnél használni az osztott hatás eléréséhez? Ismerd meg, hogyan lehet létrehozni a tökéletes kéttónusú falat!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...