dulux-colour-futures-a-2019-es-ev-szine-ahol-gondolkozol-nappali-inspiracio-magyarorszag-01.jpg
dulux-colour-futures-a-2019-es-ev-szine-ahol-gondolkozol-nappali-inspiracio-magyarorszag-01.jpg

Minden, amit a Dulux Év színe 2019-ről tudnod kell

Fedezd fel, milyen ötleteket rejt a Dulux Év színe 2019 Fűszeres nektár, és hogy miként alakíthatod át vele otthonod hangulatát!

A Global Aesthetic Center nevű intézményben dolgozó Dulux színszakértők minden évben megbeszélik a mindannyiunkat érintő új globális trendeket, nemzetközi belsőépítészekkel és építészekkel együttműködve. Ezután a megbeszélés eredményeit egy olyan kulcs színben foglalják össze, amelynek hatása világszerte az összes otthonban tapasztalható lesz. E köré a szín köré négy csodálatos színpalettát alakítanak ki, olyan hangulattal és stílussal, hogy mindenki megtalálhassa közöttük a leginkább magához illőt.

A Dulux Év színe 2019, a Fűszeres nektár aranyló árnyalata. Azért választottuk ezt a meleg, borostyánsárga árnyalatot, mert a pozitív hozzáállás és az optimizmus újszerű hangulatát fejezi ki – azt a vágyat, hogy „engedjük be a fényt”.

Egy igazán sokoldalúan használható árnyalat

A Fűszeres nektár szín rendkívül sokoldalúan használható, különböző árnyalatokkal párosítva különféle hatásokat érhetsz el vele, attól függően, milyen hangulatot szeretnél teremteni az otthonodban – a megnyugtatótól kezdve a nyugodton és a meghitten át egészen az életteliig. A modern konyhában nyugodt kifinomultság érzetét kelti.

Találd meg a tökéletes hangulatot!

A Fűszeres nektárt lágy pasztell színekkel kombinálva nyugodt teret hozhatsz létre, intenzív vörös és kékeszöld árnyalatokkal pedig, ha megnyugtató helyiséget szeretnél kialakítani. Élénk világos színekkel párosítva, ha célod az energiával feltöltő környezet. Itt ennek a színnek az arany tónusait használtuk visszafogott szürke és rózsaszín árnyalatokkal együtt egy nyugalmat sugárzó, de sikkes légkör kialakításához.  

Ihletet kaptál?

Dulux Visualizer alkalmazás segítségével máris felfedezheted, hogyan fognak mutatni a Dulux Év színe 2019 színpalettái otthonodban.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...