Nyugtató színek a nappaliban
Nyugtató színek a nappaliban

Minden, amit a 2018-as év Dulux színéről tudnod kell

Fedezd fel, hogy a 2018-as év Dulux színe, a Meghitt Fészek segítségével hogyan kreálhatsz otthonos hangulatot az otthonod minden helyiségében.

A Dulux a Meghitt Fészek színt választotta a 2018-as év színeként, hogy segítsen újra megteremteni a természetben is megtalálható nyugtató hatást. Ez a mai modern színárnyalat sokoldalú módon, számos különböző színösszeállításban felhasználható, így különféle hangulatokat teremthetünk vele, attól függően, hogy milyen légkört kívánunk létrehozni otthonunkban.

Mi ihlette ezt a színt?

Semleges hatású színötletek a nappalihoz
Semleges hatású színötletek a nappalihoz

A Meghitt Fészek színt a Globális Esztétikai Központ szakértői választották ki. Nemzetközi lakberendezési és társadalmi trendekkel foglalkozó szakértők segítésével kerestük meg, hogy a világban mire van szüksége az embereknek ahhoz, hogy otthonuk még több gondoskodást árasszon – így esett a választás a Meghitt Fészekre. Attól függően, hogy milyen színnel párosítjuk, elérhetünk vele nyugtató, energetizáló vagy pihentető hatást. 


Melyik festéket vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
30YR 49/097
60YR 20/117
90RR 16/09

Sokoldalú szín, minden helyiséghez

Meleg, otthonos konyha
Otthonos konyha

Lágy barnás-rózsaszínes tónusainak köszönhetően a Meghitt Fészek minden szobában otthonos hangulatot teremt. Az árnyalat sokoldalúságának köszönhetően pedig sokféle színkombinációban felhasználható – a zamatos zöldtől a hideg kék árnyalatokig –, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő hangulatot.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
90BG 35/068

Komplementerszínek

Gazdag színek a hálószobában
Gazdag színek a hálószobában

A Meghitt Fészek párosítható földes tónusokkal, ha gazdag hatású színkombinációt kívánunk létrehozni. Ha pedig egy tintakék akcentussal megtörjük a meleg, harmonikus árnyalatokat, eleganciát vihetünk az otthonos stílusba. De akár könnyed, szellős melegséget is tudunk vele kreálni, ha világosabb színekkel kombináljuk.

Melyik színt vegyem?
Az Év Színe 2018: Meghitt Fészek 10YR 28/072
Dulux EasyCare Éjféli mélység
30RR 22/031
10YR 73/038

A Dulux Visualizer alkalmazás segítségével felfedezheted, hogyan fog mutatni a 2018-as év Dulux színe az otthonodban.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...