A színátmenet légies kinézetet kölcsönöz, ami igazán jól néz ki valamelyik fő falon − tökéletes, ha több színt szeretnél bevezetni a színösszeállításba anélkül, hogy az tarkabarkának tűnne.
Probald ki az ombre, azaz szinatmenetes hatast valamelyik fo falon!

Lenyűgöző falak

Adj teret a kreativitásodnak, és vesd be az új otthonodban ezeket az inspiráló hatásokat!

„Imádok vibráló színeket használni, hogy karakteressé tegyem az új otthonomat. Mit tehetek még azért, hogy lenyűgöző legyen?”

A megkérdezettek majdnem fele mondta azt a nemzetközi felmérésünk során, hogy fontos számukra, hogy az új otthonuk jó benyomást tegyen a látogatókra.

Vibráló színekkel a saját ízlésedre formálhatod az új otthonodat, de miért ne mennél egy lépéssel tovább és alakítanád teljesen olyanná, hogy tükrözze a személyiségedet és mindenkit lenyűgözzön?

Megkértük Gabriel Holland lakberendezőt, adjon néhány ötletet ahhoz, hogy egy átlagos otthont átlagosból igazán különlegessé alakítsunk, kizárólag a festés segítségével.

1) Teremts gyönyörű színátmenetet az ombréval!

A színátmenet légies kinézetet kölcsönöz, ami igazán jól néz ki valamelyik fő falon − tökéletes, ha több színt szeretnél bevezetni a színösszeállításba anélkül, hogy az tarkabarkának tűnne.

Arra is jó, hogy finomíts egy merész színárnyalaton, ha aggódsz amiatt, hogy az túlságosan eluralkodik a téren, főleg, ha kis helyiségről van szó.

A legjobb eredmény érdekében próbáld ki a friss, merész színeket, sok kontraszttal, vagy a mélyebb árnyalatokat, amelyek észrevétlenül olvadnak egymásba, a kifinomultabb hatás kedvéért.

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a Nagyvilág színei Levendula völgy, Homok mandala vagy Sangria málna, Mandulavirág párosítását!

Fontold meg, hogy milyen vastag vonalakat szeretnél. Lépj ki a komfortzónádból, és használj vibráló narancs és bíborlila színeket!
Diszits hangsulyos csikokkal!

2) Válaszd a hangsúlyos csíkokat!

A csíkok segítségével pillanatok alatt drámaian karakteressé varázsolhatod a teret!

Fontold meg, hogy milyen vastag vonalakat szeretnél. Lépj ki a komfortzónádból, és használj vibráló narancs és bíborlila színeket! Fesd a háttért semleges színűre, hogy igazán kiugorjanak!

Próbáld ki a függőleges csíkokat, hogy a magasítsd a teret alacsony a plafon.

A vízszintes csíkok segítenek tágasabb érzést kelteni, és játékosabbak is, mint a függőlegesek.

Melyik festéket ajánljuk? Az Izzó homoktövis és a Nyíló rozmaring árnyalatot!

Ha igazán játékos vagy, egy-egy rajzolt rombuszminta vagy színes folt kiváló arra, hogy dizájnerhatást kelts.
Fess mintat a falra!

3) Mintaszenvedély

Ha igazán játékos vagy, egy-egy rajzolt rombuszminta vagy színes folt kiváló arra, hogy dizájnerhatást kelts.

A kevesebb több ennél a hatásnál, szóval csak egy fő falon vagy egy még kisebb területen használd, hogy az inkább műalkotásnak tűnjön. Ha csak lehet, semleges hátteret használj!

Melyik festéket ajánljuk? Próbáld ki a Szeder bor és a Mandulavirág árnyalatot!

Top tipp

Ha váltogatod a matt és a fényes csíkokat, azzal mélységet adhatsz a térnek.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...