Tudd meg, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elfeledett terekből!
Tedd elettel telive a tereket szinekkel

Lehelj életet a terekbe színekkel!

Hozd ki a legtöbbet színek segítségével a mellőzött terekből!

Szeresd az elfeledettet!

Mivel a tér egyre nagyobb jelentőséggel bír életünkben, ezért itt az idő, hogy otthonunk elfeledett, mellőzött vagy nem használt tereire koncentráljunk. Gondolj csak a ki nem használt sarkokra, lépcső alatti terekre, és az arra áhítozó zugokra és bemélyedésekre, hogy végre történjen velük valami.

Teremts harmóniát!

Három kulcsfontosságú szín segíthet a terek élettel telivé tételében: a kékesszürke, a keki és a semleges rózsaszín. A harmonikus megjelenésért próbáld meg ugyanannak a színnek különféle árnyalatait kombinálni egymással.

Megpróbálhatod például a tintás palaszürkét mályvaszínnel és levendulával, vagy a kekit tópszínnel és homokszínnel kombinálni. Az erős, mégis visszafogott árnyalatú színek tökéletesen alkalmasak arra, hogy életet vigyenek az elfeledett terekbe.

Szemfényvesztés

Kezdj más szemmel nézni otthonod sarkaira. Kezdj el rajta gondolkozni, hogyan hozhatnád ki a legtöbbet a kihasználatlan terekből. Lehet szó félemeletről, folyosóról vagy egy sarokról a lépcsők alatt. Hívd fel a figyelmet ezekre a terekre a fenti színek alkalmazásával, vagy egy fal kiemeléséhez, vagy akár a visszafogottabb megjelenésért, kiegészítők segítségével.

Sőt, próbálkozhatsz a sötétebb és világosabb árnyalatok kombinálásával, hogy háromdimenziós mélységet adj a terekhez. Az egész az új terek létrehozásáról, továbbá arról szól, hogy miként hozhatod ki a legtöbbet abból, amid már megvan.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...