Ha a semleges színeket telt árnyalatokkal készített játékos mintákkal és élénk színekkel dobod fel, az eredmény egy olyan mozgalmas hálószoba lesz, amely együtt nő a gyerekkel.
Legyen gyerekjatek a diszites

Legyen gyerekjáték a díszítés – Dulux

Alakíts ki praktikus, mégis stílusos gyerekszobát.

Nem újdonság, hogy a gyermekek képzelete élénk, ingerlő színek környezetében lódul meg igazán. A gyerekszoba kifestése során azonban a praktikusság is megkerülhetetlen szempont. Ha olyan díszítő rendszert szeretnél, amelyből gyermekeid nem nőnek ki egyhamar, válassz nyugtató hatású semleges színeket a falakra: ilyen a békés szürkészöld vagy a meleg barnásszürke árnyalat.

A semleges alapszín révén a gyermekek előtt kimeríthetetlen lehetőségek állnak a kiegészítő színeket illetően. Próbáld ki, milyen, ha egy friss árnyalattal emelnek ki egy térelválasztó falat, illetve ha tapétát, falmintát vagy egy kifejezetten műalkotásra szánt falat választanak a dekoráció során. Hadd vegyenek részt a szoba díszítésében! A festés ugyanis nem csupán arra jó, hogy mesés térré alakítsa a hálószobájukat, hanem arra is, hogy megismerjék a színek varázslatos világát. .

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...