Ha fogyóban van a kreatív lendület, a pikáns és élénkítő narancsszín árnyalatok alkalmazásával ismét sebességbe tudsz majd kapcsolni.
Legyen a dolgozoszoba a kreativitas varazskamraja

Legyen a dolgozószoba a kreativitás varázskamrája

Növeld hatékonyságodat pikáns és élénkítő narancsszín árnyalatok alkalmazásával.

A színek jelentősen befolyásolják a hangulatunkat, érzelmeinket és koncentrációs képességünket. Ezért fontos a munkaterülethez illő szín megtalálása. Egyes szakemberek meg vannak győződve arról, hogy bizonyos színek (így például a narancssárga) közvetlenül hatást gyakorolnak a koncentrációs képességre és a hatékonyságra. A narancsszín állítólag növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, így serkentve a mentális munkavégzést. Ez a vidám szín tehát kiválóan alkalmas dolgozószobákba és otthoni irodákba.

A kreativitás és a hatékonyság már egy kevés világos szín alkalmazásával is befolyásolható. Ha taszít a narancssárga falak gondolata, használj kis mennyiségben vibráló színeket, mint amilyen a tompa narancsszín vagy a töksárga, de néhány földszínű árnyalattal is megpróbálkozhatsz: ilyen a tompa lazacszín, illetve a rózsaszínbe vagy barnába játszó narancsszín. Ezekkel a friss és élénk színekkel érdemes kiemelni egy-egy feltűnő térelválasztó falat, vagy váratlan helyeket, például a könyvespolcok belsejét festeni velük. A hatás nem marad el! .

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...