Megkordul a gyomor és életre kelnek az érzékszervek, ha az
Legy feldobott a konyhaban is etvagygerjeszto szinekkel

Légy feldobott a konyhában is – étvágygerjesztő színekkel

Megkordul a gyomor és életre kelnek az érzékszervek, ha az étkezéshez leginkább illő színösszeállítást választasz a konyhába.

Mi lehetne csábítóbb egy szinte a szánkban már-már ízzé váló, a főzés ihlette színösszeállításnál? A fal egy részének kiemelésével költséghatékonyan tudsz többféle figyelemfelkeltő színt is alkalmazni a konyhában. Ilyenek a meleg árnyalatok: a petrezselyemzöld, a szilvakék vagy a citromsárga. Valóban van rá tudományos bizonyíték, hogy a vörös, a narancssárga és a sárga szín árnyalataitól élesebbé válnak az érzékszervek – képzeld csak el, micsoda ínyencségeket tudnál összeütni egy pazar mandarinszínű környezetben!

Ha a finom színek állnak közelebb az ízlésedhez, alakíts ki magadnak egy hófehér teret, amelynek vakítását színes, sötét csokoládébarna vagy élénk szederszínű kiegészítők tompítják. A konyhában a sötét fa felületek dominálnak? Vigyél bele egy fényt pasztellszínű, krémszín árnyalatú színekkel. Így mindenkinek életre kelnek az érzékszervei – és a képzelete.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...