A halvány púderrózsaszíntől a magentáig rengeteg árnyalatban megjelenő rózsaszín sokkal sokoldalúbb szín, mint gondolnád.
legy onmagad a csinos rozsaszinnel

Légy önmagad a csinos rózsaszínnel

Ez a szín lehet halvány vagy erőteljes. Milyen a te stílusod?

A halvány púderrózsaszíntől a legmélyebb magentáig rengeteg árnyalatban megjelenő rózsaszín jóval sokoldalúbb szín, mint gondolnád. A lágy, virágos rózsaszínek kétség kívül nőiesek és csinosak (tökéletesen illenek egy romantikus hálószobába), de ha figyelemfelkeltőbb összeállításra vágysz, használj erőteljesebb rózsaszíneket. A ciklámen például kitűnő hangsúlyos szín vagy térelválasztó fal színe lehet a nappaliban.

A belső terekben a rózsaszín használatával játékosságot és gondtalanságot vagy romantikát és gyengédséget szimbolizálhatsz. A rózsaszín árnyalataival kifinomult összeállítást készíthetsz, ha szénfeketével, sötét szürkével vagy mély tengerészkékkel párosítod. A rózsaszín friss és tiszta marad, ha fehér mellett használod, a városi hangulatért pedig kombináld kedvenc rózsaszín árnyalatodat a galambszürkével. Ha szereted, ha vibráló színek vesznek körül, drámai hatást érhetsz el némi türkiz, bíbor vagy arany használatával.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...