Világoskék mennyezet a nappaliban semleges falakkal és nagy boltíves ablakokkal
Kezdj egy új történetet a Ragyogó Égbolt árnyalattal

Kezdj új történetet a 2022-es év színével a Duluxtól

Mi az otthon újragondolásának legjobb módja? A szín új megközelítése. Kombináld bátran a Dulux Ragyogó Égbolt árnyalatot, a 2022-es év színét – a Szalon paletta minden hozzávalót megad számodra az újrakezdéshez...

Próbáld ki a Ragyogó Égbolt árnyalatot, az év Dulux színét, és kombináld a Szalon paletta lágy fehéreivel és meleg hatású semleges árnyalataival – ez a megújulás tökéletes receptje. Ezek olyan árnyalatok, amelyek bármelyik helyiség számára friss hátteret teremthetnek – mint egy üres vászon, amelyre bármit felfesthetsz. 

A Szalon színei önmagukban vagy kombinációban egyaránt remek kiindulópontot jelentenek bármilyen dekorációhoz, hiszen mindenhez kiválóan passzolnak. Semleges, könnyed és légies hangulatuknak köszönhetően bármilyen teret felfrissítenek, legyen az hagyományos vagy modern, minimálisan bútorozott vagy éppen a különféle berendezési tárgyak eklektikus keveréke. 

Ha otthonodat olyan térré szeretnéd alakítani, amely új ötletekre inspirál és amelyről tettre késznek érezheted magad, vess egy pillantást ezekre az inspiráló ötletekre, amelyekhez a Szalon paletta színeit az egész házban használhatod.

1. Frissítsd fel a nappalit: öltöztesd kétszínű köntösbe

Világoskék panel és ablakkeret egy semleges falú nappaliban

Teremts hívogató helyet a beszélgetéshez egy meghitt ülősarok kialakításával, amelyhez a Ragyogó Égbolt az ideális megoldás. Nem kell ragaszkodni az egyenes színsíkokhoz – egy finoman rajzolt boltív még izgalmasabbá teszi a szobát. A fehérre vagy világos, semleges árnyalatúra festett polcok bármire készen állnak – örömmel fogadják a könyveket, a virágokat vagy egyszerűen csak a szeretett holmik gyűjteményét. 

2. Tágítsd ki a hálószobád horizontját

Világoskékre festett hálószoba fából készült székkel és szoborral

Ha kékre fested hálószobádat a Ragyogó Égbolt színnel, a 2022-es év Dulux-árnyalatával, olyan lesz, mintha a határtalan kék ég venne körbe. Ha ugyanazt a színt használod a falaknál és mennyezeteknél is, ügyesen elmoshatod a szoba határait, és így tágasabbnak érzed majd a teret. A természetes tónusú és textúrájú kiegészítők teljesebbé teszik az összképet. 

3. Adj új irányvonalat a konyhádnak

Fehér konyha kék panellel a falon

A Szalon paletta légies, semleges színeivel kifestett konyha friss, rugalmasan használható és könnyen berendezhető hatást kelt. Ugyan miért ne vihetnél egy kis színt a térbe a Ragyogó Égbolt modern árnyalatának segítségével? Ez nemcsak egyszerű fröccsenésgátlóként szolgál, hanem az egész helyiséget energikusabbá és modernné varázsolja. 

4. Jelöld ki színekkel a munkaterületed

Polcos munkaterület egy semleges színű szobafalon, a másik oldalon kék panellel

Alakítsd ki a tökéletes otthoni munkaterületet a Szalon paletta lágy és természetes árnyalatai segítségével. Ezek az árnyalatok könnyedek, légiesek és meleg hatásúak; jól működnek együtt, és nyugodt, modern hátteret adnak minden irodabútor számára. Keltsd új életre a helyiséget egy leheletnyi Ragyogó Égbolt használatával. 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...