Eklektikus belteret akarsz?Inspiráljon a 2015-ös színirányzat „Barátságos csere”, és fedezd fel, hogyan hozhatsz létre saját stílusodra jellemző teret.
Hozz letre eklektikus belteret!

Kövesd a legújabb trendeket eklektikus beltérrel!

Légy önmagad merész színblokkokkal!

Tedd magadévá az együttműködés szellemét!

Egyre fejlődő digitális világban élünk, abban a világban, ahol a megosztás, az együttműködés és a kölcsönzés gyorsan általánossá válik. A megélhetésnek ez az eklektikus megközelítése beszűrődik abba, ahogyan az életünket éljük és ahogyan otthonainkat dekoráljuk.

Légy kreatív a szokatlan színkombinációkkal!

Ennek a trendnek a középpontjában a meleg és pezsgő színek vannak. Gyümölcstónusú rózsaszínek és pirosak vannak a középpontban, puhaságot adva a narancsszínnek és a citromzöldnek, miközben fokozzák az okker, a csokoládébarna és a meleg szürke gazdagságát.

Az eklektikus dekorálás kulcsa a kiszámíthatatlanság – dobd ki az ablakon a szabálykönyvet, és próbáld ezeket a színárnyalatokat szándékosan szokatlan módon kombinálni!

Változtasd át az üres falat merész színblokkokkal!

Egyedi falhoz miért nem kombinálsz össze három vagy négy ilyen színárnyalatot, hogy színblokk effektust hozz létre? Itt mi különböző árnyalatú rózsaszínt, narancsszínt, szürkét és zöldet kevertünk össze, hogy az üres falat eklektikus fókuszponttá alakítsuk át.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...