Készen a télre!

Ezen a télen minden a csillogásról szól, a merész, erőteljes színektől kezdve, a luxusanyagokon át, a metál ragyogásban úszó kiegészítőkig.

 A maximalizmus trendi, és a több néha tényleg sokkal több! Légy bátor a színválasztással, próbálj ki nyugodtan ékkőre emlékeztető tónusokat, párosítsad őket hasonló árnyalatú berendezéssel. Az összhatás az Art Deco inspirálta dekadencia, amely előkészíti a teret az elegáns szórakoztatásra.

Tipp:

Válassz hagyományos kiegészítők közül - mint a kandalló - semleges színűeket, így egyszerűen teremthetsz kontrasztot a gazdag, sötét falak mellett.

Varázsfal

Az ilyen zöldes árnyalatok magukért beszélnek, engedd nekik a ragyogást ahelyett, hogy festményeket csodálsz. Helyettük válassz valamilyen izgalmas bútordarabot, például egy alacsonyabb szekrénykét, amely nem viszi el a figyelmet főszereplőnkről, a falról! Dekoráld eltérő színű kiegészítővel, amely még jobban kiemeli a fal színét. Mi ezt a csodás, magenta lámpát választottuk erre a feladatra, mely összefogja a szoba virágos hangulatát. Egy ilyen szekrény pedig tökéletesen használható koktélok, italok felszolgálására, mikor vendégeid érkeznek!

A show sztárja

Nyúlj vissza azokba az időkbe, amikor még nem a TV foglalta el a központi helyet, helyette például a kandalló lehet fókuszban. Öltöztesd fel a kandallót elegáns, más-más méretű kiegészítőkkel – gyertyatartókkal, képekkel, vázákkal – majd koronázd meg a design-t egy hivalkodó tükörrel, az érzéki összhatás érdekében. Ezek a kincsek gyönyörűen kiemelkednek majd a smaragd színű falak előtt, főleg ha arany és pink színben választod ki őket.

Faház sikk

Melegíts fel egy kültéri pihenőrészt, melyet egész télen használhatsz! Ez faház ihlette pihenő a hűvös paletta, a skandináv bútorok és a karakteresség ötvözete.

  1. Válassz finomabb árnyalatokat, melyek kiemelik a teret, amellett hogy a környezettel összeolvadnak. Kültérre válaszd a Dulux Weatershield festéket szürke árnyalatokban!
  2. Hajts fejet a természetnek: növényeket a földre és falakra!
  3. Rendezd be úgy a teret, mintha bent lenne: egy sikkes, kényelmes ülőhely, műszőr kiegészítővel nem csak szép, de meleg is, a talpak alá pedig válassz egy textúrázott szőnyeget.
  4. Teremts mesés hangulatot gyertyákkal, és túlméretezett lámpásokkal. Díszíts fel régi faládákat égősorral, és élvezd a legforróbb téli dekorációt.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...